Muumi by Ingman -jäätelöt ovat ihan uudet ihanuudet

Muumi by Ingman -jäätelöt ovat ihan uudet ihanuudet

Julkaistu 2.4.2020

Kaikkien rakastamat Muumit seikkailevat nyt jäätelöissä.

Ingman yhdisti rakastetut Muumit suomalaisten suosikkijäätelömakujen kanssa, ja tuloksena on herkullinen kattaus niin lasten kuin aikuistenkin jäätelöitä.

Muumi by Ingman -jäätelötuoteperheestä löydät sekä kotipakkauksia että kerta-annoksia. Kotipakkausten 1L sarjaan on tuotu kolme erityisesti lapsille suunnattua, 30% vähemmän sokeria sisältävää Muumi-makua: mansikka, päärynä sekä laktoositon kuningatar. Lisäksi Ingman lanseeraa laktoosittomat, Sipoossa suomalaisesta kermasta valmistetut, 30 % vähemmän sokeria sisältävät, mutta äärimmäisen herkulliset Muumi Eskimopuikot. Eskimopuikko on suomalainen klassikko, ja se on niin lasten kuin vanhempienkin suosikki täydellisen kokonsa ja yksinkertaisen herkullisen makunsa vuoksi.

UL Muumi Kuvituskuva 680x300

Koko kansan suosikkituutti Jättis valloittaa myöskin pakastealtaat tänä kesänä kahden suosikkihahmon kanssa: Pikku Myy ja Mörkö! Pikkumyy ihastuttaa marja- ja suklaamaulla, ja Mörkö taas yhdistää suklaan ja lakun makumaailmoja. Premium-kotipakkauksissa Muumi by Ingman Creamy -premiumjäätelöt tuovat rakastettujen Muumi-sarjakuvien tarinat jäätelöihin. Sarjaan kuuluu trooppisen hedelmäinen Rivieran aurinko ja pehmeän marjaisa Punainen pyrstötähti.

Kaikki Ingman by Muumi -tuotteet on valmistettu Sipoossa kotimaisesta kermasta.

Maista ja ihastu!

Osallistu myös Muumi by Ingman -arvontaan, jossa voit voittaa vuoden Muumi-jäätelöt.