Napostele ruista!

Napostele ruista!

Päivitetty 27.4.2018

Naposteltavia snackseja, mutta vähän terveellisemmin? Fazer Rye Snacks & Roasted Rye Crisps ovat kevään jättiuutuuksia, jotka sopivat täydellisesti lämpenevän sään piknik-herkutteluun ja illanistujaisiin!

Fazer Rye Snacks & Roasted Rye Crisps

Rapsahtavat uutuudet Fazer Rye Snacks & Roasted Rye Crisps ovat rustiikkisia naposteltavia snackseja, joiden maku ihastuttaa. Ne on leivottu perinteisin menetelmin ruishapanjuuritaikinasta, vedestä sekä hyppysellisestä merisuolaa. Täydellisen napostelukokonaisuuden kruunaa sively maukkaalla rypsiöljyllä ja päällystys paahdetuilla siemenillä, kasviksilla ja yrteillä. Uutuuksia on neljää eri makua, joista jokainen löytää taatusti suosikkinsa!

Fazer tuotekuva

FAZER ROASTED RYE CRISPS 110 G
Helppoa luksusta arkipäivään! Maukkaampi vaihtoehto näkkäreille ja hapankorpuille. Nautittavissa sellaisenaan, suosikkipäällysteidesi kanssa tai dippaamalla.
Kaksi makua: Meloninsiemen / Kurpitsansiemen

FAZER RYE SNACKS 150 G
Fiksumpi vaihtoehto sipseille, suolakekseille ja muille snackseille. Tuotteet voi tarjota suoraan pussista, joka on helppo avata! Terveellisempää naposteltavaa, ilman makukompromisseja.
Kaksi makua: Tomaatti & unikonsiemen / Paahdetut kasvikset

Valitse suosikkiyhdistelmäsi ja voita tuotekassi!

Fasun dippauskuva Minkä Fazerin uutuuden ja dipin yhdistäisit? Vastaa täällä ja voita kassillinen näitä ihania uutuustuotteita!

OSALLISTU KILPAILUUN >>