Nolla käsidesivaahto - tehokas myös koronaviruksiin

Nolla käsidesivaahto - tehokas myös koronaviruksiin

Päivitetty 29.4.2020

Alkoholiton ja ihoa hellivä Nolla Käsidesivaahto nyt K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Pehmeän, vaahtomaisen koostumuksen annostelu on helppoa ja siistiä, sekä myös lasten mieleen.

Hyvä käsihygienia on noussut erityisen tärkeäksi arkirutiiniksi ja osaksi terveydestä huolehtimista. Riittävän huolellinen käsien peseminen ja muun muassa sormenpäiden ja -välien huomiointi pestäessä alkaa tulla jo luonnostaan. Tutun hyvinvointikonstin rinnalle on noussut tarve käsien desinfioinnille, jopa lukuisia kertoja päivässä. Tämä asettaa uudenlaisia vaatimuksia käsideseille, jotta käsien iho pysyisi hyvinvoivana.

Uusi ihoystävällinen ja hellävarainen Nolla Käsidesivaahto tehoaa tutkitusti myös muun muassa koronaviruksiin, mukaan lukien nykykoronaan eli Covid-19 -tautia aiheuttavaan virukseen (EN14476-standardi). Vaahdon annostelu on siistiä, kaksi pumppausta antaa runsaan määrän vaahtoa. Ensimmäisenä huomaa sen, että vaahdossa ei ole oikeastaan lainkaan tuoksua, alkoholin poissaolon haistaa ja tuntee. Herkkänenäiselle tämä on hyvä havainto.

nolla kasidesivaahto kuvitus

Nolla käsidesivaahdon tehon takaa kotimainen, Avainlippua kantava yli 20 vuotta tutkittu ja kehitetty keksintö Nolla™ Silver Polymer Technology. Se tepsii paitsi WHO:n listaamiin viiteen haitallisimpaan superbakteeriin, myös EN14476-standardin mukaisesti muun muassa koronaviruksiin.

Käsidesivaahto ei kuivattanut ihoa, vaikka testiryhmän eri-ikäiset kokeilijat käyttivät vaahtoa useita kertoja päivässä kahden viikon ajan. Käsidesivaahto on hajusteeton ja tuoksuton. Tuotteella on Allergiatunnus.

Nollan Käsidesivaahdon nimiin vannoo myös käsidesien suurkuluttaja Valtteri Bottas, joka on käyttänyt Nollan Käsidesivaahtoa työssään noin vuoden. ”Mielestäni Nolla toimii loistavasti. Kun sain mahdollisuuden lähteä mukaan matkalle suomalaisen innovaation kanssa, päätös ei ollut vaikea. Nyt voin ylpeydellä kertoa olevani mukana myös yhtiön osakkaana”, Bottas kertoo.

nolla kasidesivaahto bottas

Nolla Käsidesivaahto on saatavilla K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista.