Nolla Sports Gear Sanitizer raikastaa ja desinfioi urheiluvarusteet-, välineet ja -vaatteet!

Nolla Sports Gear Sanitizer raikastaa ja desinfioi urheiluvarusteet-, välineet ja -vaatteet!

Päivitetty 30.9.2020

Asuuko kotonasi liikkujia, jotka jättävät jälkeensä hikisiä urheiluvarusteita- ja vaatteita? Pinttyvätkö harrastamisen hajut treenikassia ja auton takakonttia myöten? Ovatko juoksukenkäsi tunkkaiset eikä niitä tee mieli laittaa jalkaan, vaikka käyttökilometrejä on jäljellä? Helppokäyttöinen ratkaisu monen ilokseen sekä työkseen liikkuvan pulmaan on keksitty. Ja se toimii!

NOLLA SGS K ruoka 660px tuotekuva a

Nolla Sports Gear Sanitizer muuttaa vanhatkin urheiluvarusteet hajuttomiksi

Hien mukana erittyvät aineet yhdessä ihon bakteerien kanssa luovat epämiellyttäviä hajuja. Lian kerääntyminen eri pinnoille antaa bakteereille ja hiivasienille hyvän kasvualustan. Myös kosteus edesauttaa monien mikrobien selviytymistä ja siitä syystä etenkin urheiluvarusteet ovat alttiita pahoille hajuille.

Nolla Sports Gear Sanitizer muodostaa tuotteen pinnalle suihkutettaessa näkymättömän hopeapinnoitteen, mikä tappaa kaikki alleen jäävät mikrobit ja hopeapinnoite jää suojaamaan käsiteltyä pintaa pitkäksi aikaa. Tehokkuuden takaa suomalainen patentoitu keksintö Nolla™ hopeapolymeeriteknologia. Tämän ansiosta epämiellyttävät tuoksut häviävät. Raikasta ja hygieenistä!

NOLLA SGS K ruoka 660px tuotekuva b

Miten Sports Gear Sanitizer toimii?

Nolla Sports Gear Sanitizer soveltuu monien urheilulajien ei-pestävien tuotteiden kuten jääkiekkovarusteiden, juoksukenkien, treenikassien, hanskojen tai vaikkapa kypärien käsittelyyn. Se tuhoaa jopa 99,99999-prosenttia hajua aiheuttavista mikrobeista sekä desinfioi ja raikastaa. Lisäksi Nolla Sports Gear Sanitizer tehoaa koronaviruksiin (EN14476-standardi).

Suihkuta Sports Gear Sanitizeria urheiluvarusteisiin, välineisiin tai vaatteisiin. Tarvittaessa voit hangata suihkutettua pintaa aineen leviämisen parantamiseksi ja anna kuivua.

Yksi käsittelykerta poisti hajut lenkkareista. Kolmella käsittelykerralla hajuttomaksi saatiin jopa vuosia pinttynyt nahkainen maalivahdin räpylä, jääkiekkomaajoukkueesta kerrotaan. Nolla Sport -tuoteperheen kasvoksi ja yhtiön osakkaaksi on tuotteiden toimivuuden ansiosta saatu jääkiekkoikoni Teemu Selänne.

NOLLA SGS K ruoka 660px teemu

Aivan loistava tuote, tällaista on kauan odotettu markkinoille

”Urheilu, liikkuminen ja harrastaminen ovat aina olleet mulle ja meidän perheelle erittäin tärkeitä asioita. Sen tiimoilta tietysti tavaroita ja varusteita on joka lähtöön. On äärimmäisen tärkeää, että varusteet pidetään kunnossa ja puhtaina. Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit varusteista.” Selänne kertoo innostuneena.

P.S. Tuotteella on Avainlippu-merkki, sillä sen aktiiviaine valmistetaan Suomessa.