Uutuudet
Nyt herkutellaan Kariniemen Gourmetilla

Nyt herkutellaan Kariniemen Gourmetilla

Kariniemen Gourmet -tuotteita saa nyt vain K-ruokakaupoista!

Kariniemen Gourmet -tuotteet on maustettu erilaisin maukkain tahnoin, rubein, pintamaustein ja öljyin. Pakkauksista löydät reseptejä herkulliseen kokkailuun. Testaa ja löydä oma suosikkisi!

Sarjaan kuuluvat Inkivääri & kaffir -maustettu Iso fileeperhonen, aurinkokuivatulla tomaatilla maustettu Iso suikale fileestä ja juhlapöytäänkin sopivat Sydänpaisti Sitruuna-valkosipuli sekä mausteinen kokonainen Piri Piri Kana.

Tiesithän, että kaikki Kariniemen® kananpojat on kasvatettu ilman antibiootteja ja tuotteet valmistetaan aina suomalaisesta lihasta.

Kariniemen Gourmet Kananpojan Iso fileeperhonen inkivääri-kaffir 500 g

Inkiväärillä ja kaffirilla maustettu iso fileeperhonen sopii nautittavaksi sellaisenaan tai tuunattuna: iso filee on helppo täyttää kotikeittiössä esimerkiksi tuorejuustolla.

Katso tuotetiedot K-Ruoka verkkokaupasta

VALMISTUS: Avaa rasia. Pyörittele pihvit öljymausteseoksessa, ja anna niiden maustua huoneenlämmössä n. 30 min. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tai grillissäv molemmin puolin yhteensä n. 15-20 min välillä käännellen.

kariniemen gourmet inkivaarikaffir 680x300

Kariniemen Gourmet Kananpojan Isot suikaleet fileestä, aurinkokuivattu tomaatti 400 g

Näistä aurinkokuivatulla tomaatilla maustetuista fileesuikaleista syntyvät näyttävät pasta- ja salaattiateriat.

Katso tuotetiedot K-Ruoka verkkokaupasta

VALMISTUS: Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min välillä käännellen.

kariniemen gourmet tomaatti 680x300

Kariniemen Gourmet Kananpoika Piri Piri n. 1,4 kg

Kokonainen kananpoika on maustettu tuhdilla Piri Piri-pintamausteella. Helppoa viikonloppuruokaa koko perheelle.

Katso tuotetiedot K-Ruoka verkkokaupasta

VALMISTUS: Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus. Nosta broileri uunivuokaan tai pane paistopussissa uunipannulle. Kypsennä broileri kypsäksi 175 °C n. 1 h 30 min, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. Paloittele broileri veitsellä irrottamalla ensin koipi- ja siipipalat ja sen jälkeen rintafileet luita myöten. Voit kypsentää broilerin myös valmiiksi paloiteltuna.

kariniemen gourmet piripiri 680x300

Kariniemen Gourmet Kananpojan Sydänpaisti sitruuna-valkosipuli n. 700 g

Sitruunalla ja valkosipulilla maustettu näyttävä sydänpaisti valmistuu noin tunnissa.

Katso tuotetiedot K-Ruoka verkkokaupasta

VALMISTUS: Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 175 °C n. 60 min

kariniemen gourmet sydanpaisti 680x300

Kariniemen Gourmet Kananpojan Paistileike Chimichurry ja Provence 550 g

VALMISTUS: Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista paistileikkeet kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä 10 - 15 min tai kypsennä uunissa 220 °C n.15 min. Voit myös grillata paistileikeet kypsäksi grillissä miedolla lämmöllä välillä käännellen kunnes ne ovat kypsiä.

Katso Chimichurryn tuotetiedot K-Ruoka verkkokaupasta
Katso Provencen tuotetiedot K-Ruoka-verkkokaupasta

Karin 680x300