Olen oman elämäsi kapteeni

Olen oman elämäsi kapteeni

Julkaistu 30.6.2020

GUTsy Captain Companyn juomat valmistetaan parhaista luomuraaka-aineista ja herkullisen makunsa lisäksi ne tekevät hyvää myös vatsalle.

Vatsan hyvinvointi vaikuttaa yllättävän paljon ihmisen kokonaishyvinvointiin. GUTsy Captain Companyn perustajat, Peter ja Matus tietävät tämän. Yhdessä he lähtivät etsimään juomaa, joka olisi paitsi hyväksi vatsalle, myös maistuisi hyvälle. Matkoiltaan he löysivät kombuchan, jota on tehty vuosisatojen ajan ja jonka sanotaan olevan alun perin lähtöisin Kiinasta. Tuodessaan maistiaisia kombuchasta perheilleen heidän isovanhempansa kertoivat tehneensä aikoinaan itse kombuchaa kotonaan.

Syntyi GUTsy Captain Company, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on valmistaa maailman parhaita kombucha- ja vesikefiirijuomia, jotta kaikilla voisi olla mahdollisuus nauttia hyvänmakuisista ja vatsaa hellivistä tuotteista. GUTsy Captain juomat valmistetaan parhaista luomulaatuisista raaka-aineista, käyttäen GUTsy Captain Companyn omaa SCOBYa. SCOBY on lyhenne sanoista symbiotic culture of bacteria and yeast, jota kutsutaan myös SCOBY-sieneksi. SCOBY fermentoidaan yhdessä vihreän teen kanssa, jolloin juomaan syntyy maitohappobakteereita.

Herkulliset maut, luomuraaka-aineet ja aina rakkaudella tehdyt tuotteet ovat olleet suuntaviivoja GUTsy Captain Companyn menestyksessä. Suomen kaupoista GUTsy Captain Companyn tuotteita löytyy viidessä eri maussa ja kolmessa eri koossa. Haluamme kannustaa kaikkia ottamaan suunnan kohti hyvinvointia, nauttimaan vatsaa helliviä tuotteita ja olemaan oman elämänsä kapteeneja. Maista jo tänään, MIND THE GUT!