K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Omo suomalaisten suosikki jo 60 vuotta!

Omo suomalaisten suosikki jo 60 vuotta!

Omo on pessyt suomalaisten pyykkejä puhtaaksi jo 60 vuotta. Mitkä ovat sinun parhaat muistosi pyykinpesusta?

Tuotemerkin historia alkoi jo 110 vuotta sitten Isossa-Britanniassa, ja Suomeen Omo saapui vuonna 1961. Turun saippuatehtaasta alkaneen matkan tuloksena Omo on valittu jo 21 vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi pyykinpesuaineeksi. Eikä suotta.

Kuluneiden vuosikymmenien aikana Omo-pyykinpesuaineita on kehitetty yhä tehokkaammiksi ja kaikki pesutarpeet täyttäviksi. Asiantuntijamme työskentelevät jatkuvasti parantaakseen tuotteitamme niin, että pyykinpesu olisi entistäkin helpompaa ja lopputulos yhä puhtaampi.

Tehokkuuden rinnalla Omo kiinnittää erityistä huomioita ympäristöystävällisyyteen. Clean Future Plan -suunnitelmaamme kuuluu tarjota kuluttajille tuotteita, jotka sekä puhdistavat pyykin että säästävät samalla yhteistä ympäristöämme. Tuotannossa olemme vähentäneet merkittävästi mm. vedenkulutusta, kasvihuonekaasuja, jätettä sekä energiankulutusta. Samaan aikaan olemme kehittäneet tuotteitamme niin, että myös niiden käyttäjät voivat toimia ympäristövastuullisesti ja vähentää ympäristövaikutuksia.

”Omolla pestään meillä jo neljännessä sukupolvessa. Äitini sen käytön minulle opetti ja nyt Omolla pyykkää myös vasta omaan kotiinsa muuttanut pojanpoikamme.”

OMO 2021 ARTIKKELI DIGIBANNERI 680x680

Omo-tuotteet K-kaupoista, myös kotiinkuljetettuna!

Tutustu valikoimaan täällä.