K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Osallistu Barilla-keräilykampanjaan

Osallistu Barilla-keräilykampanjaan

Aktivoi Barilla-keräilypassi käyttöösi K-Ruoka-sovelluksessa. Osta neljä Barilla-tuotetta ja saat viidennen veloituksetta.

Jo yli 140 vuoden ajan, on nimi Barilla merkinnyt aitoa italialaista ruokaa miljoonille ihmisille ympäri maailman. Barillan kattavalla pasta- ja pastakastikevalikoimalla valmistuu koko perheelle aito herkullinen Italialainen makuelämys viikon jokaiselle päivälle.

Barillan pastavalikoimasta löydät normaalien durumvehnäpastojen lisäksi niin täysjyvä-, luomu- kuin gluteenittomatkin pastat. Barillan pasta- ja pestokastikkeet valmistetaan parhaista ainesosista ilman säilöntäaineita, jolloin ne säilyttävät luonnollisen makunsa. Kaikki Barilla-kastikkeet ovat gluteenittomia.

Kerää leimoja K-Ruoka-sovelluksessa

Aktivoi Barilla-keräilypassi K-Ruoka sovelluksessa ja osta 4 kappaletta Barilla pastoja 250g -1800g, Barilla tomaattikastikkeita 400g tai Barilla pestoja 190-200g ja näytä Plussa-korttia. Saat viidennen Barilla-tuotteen ilmaiseksi.

__Täydellä keräilypassilla voit lunastaa haluamasi Barilla pastan 250g-1800g, Barilla tomaattikastikkeen 400g tai Barilla peston 190-200g veloituksetta. Valikoima vaihtelee kaupoittain. __

Barilla-keräilykampanjan keräilyaika K-Ruoka-sovelluksessa on 3.8.2020 – 4.10.2020. Leima tulee oston jälkeen näkyviin keräilypassiin automaattisesti ostopäivänä, kun käytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Neljännen leiman jälkeen ostoetu ja uusi keräilypassi aktivoituvat aina automaattisesti Plussa-kortille. Edun näet sovelluksessa Omat edut -osiosta. Keräilypalkinnon viimeinen lunastuspäivä on 18.10.2020.

Huom! Rinnakkaiskortin käyttäjät keräävät ostoksillaan leimoja samaan passiin.

Näin lataat sovelluksen ja keräät leimoja mobiilissa:

play store 100px Apple store 100px

  • Kirjaudu sovellukseen K-Tunnuksella
  • Hae passi keräilypassit-osiosta ja aktivoi keräily klikkaamalla "aloita keräily"
  • Suuntaa kohti K-ruokakauppojen pastahyllyjä ja osta Barilla pastoja 250g -1800g, Barilla tomaattikastikkeita 400g tai Barilla pestoja 190-200g.
  • Neljännen leiman jälkeen aktivoituu automaattisesti aina uusi keräilypassi ja etu.
  • Edun näet sovelluksen Omat edut -osiosta
  • Keräilyn voit lopettaa painamalla ”Lopeta keräily”, jolloin leimoja tai uusia passeja ei enää kerry.