Ota itsellesi hetki herkullisen rapeaa aikaa

Ota itsellesi hetki herkullisen rapeaa aikaa

Päivitetty 3.10.2023

Koe herkullinen makuelämys kotona Wasan hienoimmilla pyöreillä näkkileivillä: Din Stund ja Din Harmoni. Näkkileivät on paistettu erityisen huolella, jolloin saadaan rapeita ruisnäkkileipiä täyteläisillä ja tasapainoisilla mauilla. Ja viimeisenä silauksena päälle on ripoteltu chian- tai unikonsiemeniä ja merisuolaa, jotka antavat sille pyöreän ja pähkinäisen luonteen.

Din Stund ja Din Harmoni -näkkileivät leivotaan täysjyvärukiista ja niillä on paistoprosessi, joka antaa leiville epätasaisen ulkonäön sekä erityisen hauraan rakenteen ja rapeuden, minkä ansiosta saat laadukkaan makuelämyksen kotona. Din Stund – "Sinun hetkesi" chiansiemenillä ja merisuolalla höystettynä tai Din Harmoni – "Sinun harmoniasi" unikonsiemenillä ja merisuolalla höystettynä, ovat täynnä täyteläisiä ja tasapainoisia makuja. Päälle ripoteltujen siementen ansiosta ne rikastuttavat mitä tahansa täytteitä, joiden kanssa näkkileivän syöt. Ota hetki itsellesi ja nauti Din Stundista ja Din Harmonista iltapalana teekupin kera tai pienenä, maukkaana välipalana aterioiden välissä, juuri silloin kun siltä tuntuu.

Tiesitkö muuten, että Wasa Din Stund ja Din Harmoni valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla ja ne ovat 100 % CO2-kompensoituja?

WASA0845 Banner Premium 680x680px Final

Nauti syksyn tunnelmasta maukkaalla näkkileivällä, jonka päällä on soijapaahdettua sientä ja yrttikermaa. Herkullinen iltapala!

Wasa Din Harmoni -näkkileipää sienillä, tuorejuustolla ja juustolla

4 annosta

  • 2 siivua Din Harmoni -näkkileipää
  • 120 g erilaisia sieniä
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 2½ tl soijaa
  • 1 tl etikkaa
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl öljyä tai voita
  • 80 g tuorejuustoa
  • 2 tl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 tl hienonnettua persiljaa
  • suolaa
  • 8 viipaletta ikääntynyttä juustoa
  • päälle ruohosipulia ja vesikrassia
  1. Leikkaa/puhdista ja viipaloi sienet. Raasta valkosipuli ja sekoita soijaan, etikkaan ja hunajaan.
  2. Kuumenna öljy/voi paistinpannussa ja paista sieniä, kunnes ne saavat hieman väriä, eli noin 10 min. Kaada päälle marinadi ja anna paistua vielä pari minuuttia.
  3. Sekoita hienonnetut yrtit tuorejuustoon ja mausta hieman suolalla.
  4. Leikkaa ruohosipuli ohuiksi viipaleiksi.
  5. Halkaise näkkileipä kahteen osaan.
  6. Laita molempien näkkileipäpuolikkaiden päälle juustoa, sieniä ja tuorejuustoa. Ripottele päälle ruohosipulia ja vesikrassia.