Pakkasmarjan uudet MARJA-jäätelöt

Pakkasmarjan uudet MARJA-jäätelöt

Päivitetty 28.1.2021

Suonenjoella, viljelijöiden omassa marjayrityksessä on luotu uusi kotimainen jäätelö, joka iloisesti eroaa täysin muista kauppojen jäätelöistä. Näistä kahdesta Pakkasmarjan ihanasta jäätelövaihtoehdosta ei makua ja marjoja puutu!

Jäätelö, jossa 72% suomalaisia marjoja

Pakkasmarja on tuonut kauppoihin jotain ihanuutta! Kuohkeat Pakkasmarjan MARJA-jäätelöt sisältävät huikeat 72 prosenttia puhtaita, suomalaisia marjoja, ja jäätelöt ovat täysin maidottomia sekä vegaaneille sopivia.

Kaksi lumoavaa makuvaihtoehtoa hurmaavat täyteläisillä mauillaan, aidoilla väreillään sekä luonnollisuudellaan. Jäätelön marjoja ei ole kotimaisuuden vuoksi tarvinnut kuumentaa, minkä vuoksi marjojen vitamiinit kulkevat visusti mukana jäätelönautinnossa! Pakkasmarjan MARJA-jäätelöiden maku on aidosti peräisin parhaista suomalaisista marjoista. Mikäli jäätelö uupuu vielä oman K-kauppasi valikoimasta, vinkkaa toive kauppiaalle!

pakkasmarja-hyvaa-suomesta-logot

Mansikka ja punaiset marjat

Mansikkajäätelöt ovat viehättäneet suomalaisia jo pitkään, mutta Pakkasmarjan mansikka ja punaiset marjat -jäätelön kaltaista ei ole nähty missään ennen tätä kesää. Maidoton mansikka ja punaiset marjat -maku sisältää 58 prosenttia suomalaisten viljelijöiden parhaita mansikoita sekä lisänä kotimaista puutarhavadelmaa ja punaherukkaa tekemässä mausta vieläkin runsaamman!
Lue tuotetiedot >>

pakkasmarja-marjajaatelo-mansikka

Mustikka ja mustat marjat

Mustikka ja mustat marjat -marjajäätelössä on 60 prosenttia kaikille suomalaisille tuttua kotimaista, laadukasta metsämustikkaa. Täyteläisen aromikkaat mustaherukat sekä marja-aroniat tuovat jäätelöön oman pirteän makuvivahteensa. Tumman violetista mustikka ja mustat marjat -jäätelöstä näkee jo kauas kyseessä olevan aidoista marjoista valmistettu ja pitkään odotettu uusi suosikki herkutteluhetkiin!
Lue tuotetiedot >>

pakkasmarja-marjajaatelo-mustikka2

Parasta pakkaseen Suonenjoelta

Pohjois-Savossa sijaitsevassa Suonenjoen kaupungissa on jo yli 30 vuoden ajan pakastettu terveellisiä ja tuoreita suomalaisia marjoja, jotta Suomessa jokainen saisi nauttia laadukkaita ja turvallisia marjatuotteita vuoden ympäri. Pakkasmarja on viljelijöiden oma marjayritys, jolle suomalaisen marjanviljelytyön turvaaminen tulevaisuudessakin on sydämen asia. Uusien ihanien marjajäätelöiden lisäksi K-ruokakauppojen pakastealtaista kannattaa napata ostoskoriin Pakkasmarjan marjapuree-tuotteita sekä erilaisia, laadukkaita pakastemarjoja ja marjasekoituksia.