Pampers Premium Protection -vaipat  – Luotettavaa kuivuutta

Pampers Premium Protection -vaipat – Luotettavaa kuivuutta

Päivitetty 30.7.2021

Tiesitkö, että vauvasi iho on jopa 50% ohuempi kuin aikuisen iho? Se tekee siitä uskomattoman kauniin, mutta tietysti myös uskomattoman herkän. Pampers antaa sinulle pehmeimmän ja hoitavimman suojamme vauvan herkälle ja hellävaraiselle iholle. Pampers Premium Protection vaipat on kliinisesti ja dermatologisesti testattu varmistaakseen, että ne ovat turvallisia vauvallesi.

Jopa 12 tuntia kuivuutta

Pampers Premium Protection antaa sinulle Pampersin luotettavan kuivuuden: jopa 12 tunnin kuivuuden erittäin imukykyisen ytimen ansiosta. Ydin imee nestettä välittömästi ja pitää sen poissa, jotta vauvasi pysyy kuivana ja onnellisena. Tämän lisäksi, ilmava ja pehmeä pintakerros imee nestettä ja pehmeän kakan ja lukitsee ne pois vauvan iholta. Vaipan älykäs kosteusindikaattori kertoo myös, milloin on aika vaihtaa vaippa kun se vaihtaa värin keltaisesta siniseksi. Pampers Premium Protection –vaipat 680 x 300

Uudet sivusiivet maksimoivat vauvan mukavuuden

Vaippojen uudet pehmeät ja joustavat sivusiivet tuntuvat mukavalta vauvasi ihoa vasten, sekä mahdollistavat paremmin istuvan vaipan vuotojen estämiseksi. Kuvittele, miltä ei-hengittävä materiaali tuntuisi ihoasi vasten, varsinkin pitkän ajan kuluessa - ei varmaankaan kovin mukavalta? Uudet sivusiivet hengittävät maksimoidaksesi vauvan mukavuuden. Vastasyntyneiden vaippakoot 1 ja 2 on myös muotoiltu suojaamaan vauvan herkkää napaa. Vatsan alue voi olla hyvinkin herkkä vauvalle.

Koska vauvan turvallisuus on tärkein prioriteettimme, Pampers Premium Protection -vaipat ovat täysin turvallisia vauvan iholle - ne on dermatologisesti testattu ja sertifioitu OEKO-TEXin puolueettoman instituutin kanssa Standard 100: lla. OEKO-TEX testaa useiden satojen haitallisten aineiden varalta. Pampers Premium Protection -vaippoja on saatavana koossa 1-6.