Uutuudet
Parhaat uutuudet kotiin ja vapaa-aikaan

Parhaat uutuudet kotiin ja vapaa-aikaan

K-Citymarketista löydät aina jotain uutta! Tutustu kodin, pukeutumisen ja vapaa-ajan uusimpiin tuotteisiin, merkkeihin ja sesongin mallistoihin.

Kimble Twist

kimble twist 1440x550px

Kaikkien tuntema Kimble on jo yli 50-vuotias, mutta riemastuttaa edelleen yli ikä- ja sukupolvirajojen. Pelin suosio piilee sen yksinkertaisessa mutta koukuttavassa ideassa sekä sopivassa suhteessa taktikointia ja tuuria. Uuden Kimble Twist -pelin muuttuva pelilauta ja erikoisnoppa tuovat peliin uudenlaista twistiä!

Lue lisää

Caprice

kt uutuudet caprice 680x300

Tänä syksynä löydät Caprice-merkin kengät K-Citymarketista! Caprice on laadukas saksalainen brändi, joka panostaa jalkineissaan käyttömukavuuden maksimointiin parhaiden nahkalaatujen ja erilaisten teknologioiden avulla. Mallisto on suunniteltu siten, että siitä löytyy muodikkaita ja klassisia jalkineita kaiken ikäisille naisille.

Ekologiset Ibero-tuotteet

Ibero eko | K-Citymarket

Iberon ekologisessa tuotesarjassa korostuvat kestävän kehityksen periaatteet. Iberon ekosarjan hiustuotteet ja meikkisiveltimet valmistetaan ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten bambusta, komposiittimateriaalista ja luonnonharjaksesta.

Lue lisää

Arabia Moominvalley -mukit

muuminvalley 1440x550

Viimeinen lohikäärme, Kultainen häntä, Yksin kotona sekä Taikatalvi -mukit ovat kunnianosoitus uudelle Muumilaakso-animaatiosarjalle. Animaatiosarjan ensimmäisen kauden neljä konseptikuvitusta toistuvat nyt Arabian astioissa ja niissä seikkailee tuttuun tapaan Muumipeikko.

Lue lisää

myhome-mallisto

myhome tekstiilit S2019 1440x550

K-Citymarketin omaan myhome-tuotesarjaan kuuluu niin kauniita kodintekstiilejä, käytännöllisiä keittiövälineitä kuin ihania sisustusesineitäkin. Kaikkia myhome-sarjan sisustustuotteita yhdistää sama sävymaailma ja tunnelma, joten niitä on helppo sovittaa yhteen. Tuotteiden sävyt ja kuosit on suunniteltu sopimaan raikkaaseen skandinaaviseen kotiin – ja tuomaan samalla ripauksen uutta väriä ja tunnelmaa.

Lue lisää

Hemtex 24h

hemtex24h s2019 1440x550

K-Citymarketin Hemtex 24 h -mallistossa on upea valikoima tyynyjä, verhoja ja tekstiilejä sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että makuuhuoneeseen. Syksyn Hemtex 24h -mallisto hehkuu uusissa väreissä ja valikoimissa on muun muassa näyttäviä kukkakuoseja, tummia sävyjä ja hempeitä pastelleja.

Lue lisää

Reiman syysmallisto

reima syysmallisto 2019 1440x550

Huonoja säitä ei olekaan, kun varusteet ovat hyvät. Tältä pohjalta on suunniteltu K-Citymarketien Reima-shopien valikoima syys-talvikauteen 2019. Shopien tuotteilla puet lapset taaperosta esiteiniin ja voit hengähtää helpotuksesta, tuli taivaalta sitten mitä tahansa.

Lue lisää