Pirkka Parhaat Granola

Pirkka Parhaat Granola

Uudet runsaskuituiset Pirkka granolat on valmistettu Suomessa. Pirkka Granola sopii niin aamupalaksi, kuin välipalahetkeen. Rapeat uutuudet ovat nyt saatavilla K-ruokakaupoista!

Pirkka Parhaat uutuuksista löytyy tällä kertaa hyvän olon tuotteita, joita kannattaa kokeilla. Runsaskuituinen Pirkka Parhaat marja-siemen granola sisältää runsaasti rapeaksi paahdettua täysjyväkauraa ja -vehnää sekä reilusti terveellisiä siemeniä sekä aromikkaita vadelmia ja mustikoita. Nauti maidon, kaurajuoman, jogurtin tai viilin kanssa. Tämän maun voit viimeistellä halutessasi tuoreilla marjoilla ja hunajalla.

Marjan-siemen granolan lisäksi tulee myös toinen maku, Pirkka Parhaat omena-inkivääri-kaneli granola. Tässä uutuudessa maistuu herkullinen yhdistelmä omenaa, inkivääriä ja kanelia. Kummassakin uutuudessa on maltillisesti rasvaa ja sokeria ja ne on valmistettu Suomessa. Nauti maidon, kaurajuoman, jogurtin tai viilin kanssa. Viimeistele halutessasi tuoreilla hedelmillä ja hunajalla. Kokeile näitä: Granolakupit, Granola eli rapea mysli ja Omenagranola.