Intensiivinen ja tumman kaakaoinen uutuus. Presidentti Sapphire.

Intensiivinen ja tumman kaakaoinen uutuus. Presidentti Sapphire.

Päivitetty 25.9.2023

Uusi Presidentti Sapphire on tummapaahtoinen kahvi, joka hurmaa rikkaan aromikkaalla tuoksullaan, paahteisen kaakaon ja tummien marjojen makuvivahteillaan sekä viipyilevän tummasuklaisella jälkimaullaan. Ainutlaatuiset piirteensä kahvi saa korkealaatuisista itäafrikkalaisista arabica-pavuista. Paahtoaste 4.

Presidentti Sapphire sopii valmistettavaksi suodatinkahvilaitteella tai pressopannulla. Kahvi on Rainforest Alliance –sertifioitu. Saatavana myös papuina!

Täydellinen kahvihetki koostuu:

  • hetkestä nauttimisesta,
  • intensiivisen tummasta mausta sekä
  • arvoisestasi ikonista eli Presidentti Sapphiresta.

Kruunaa hetkesi tällä suussa sulavan suklaisella naked cakella ja kupillisella rikkaan aromikasta Presidentti Sapphire -kahvia. Katso resepti alta.

Paulig Presidentti Sapphire K ruoka artikkeli kuvituskuva 680x850px

Presidentti Sapphire & Suklainen naked cake

Pohja (n. 10 hlö, 18 cm irtopohjavuoka tai kakkuvuoka)

4-5 kananmunaa

1,5 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

0,5 dl kaakaojauhetta

Vaahdota munat ja sokeri, yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahdon joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 30-40min uunista riippuen. Anna kakkupohjan jäähtyä.

Vaniljamaito (pohjan kostutukseen)

2 rkl vaniljasokeria

1,5 dl maitoa

Suklaamousse (täytteeksi ja kakun pinnalle)

5 dl vispikerma

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeri

200 g tumma suklaa

Koristeet

aprikoosimarmeladi

pensasmustikoita

karhunvadelmia

Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi, sulata suklaa (esim. vesihauteessa) ja yhdistä mousseksi. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja neljään osaan, kostuta vaniljamaidolla ja levitä väleihin aprikoosimarmeladia ja suklaamoussea. Levitä loppu mousse kakun pinnalle ja koristele pensasmustikoilla sekä karhunvadelmilla.

Uutuus Presidentti Sapphire K-Ruoka verkkokaupasta