Intensiivinen ja tumman kaakaoinen uutuus. Presidentti Sapphire.
Päivitetty 25.9.2023Uusi Presidentti Sapphire on tummapaahtoinen kahvi, joka hurmaa rikkaan aromikkaalla tuoksullaan, paahteisen kaakaon ja tummien marjojen makuvivahteillaan sekä viipyilevän tummasuklaisella jälkimaullaan. Ainutlaatuiset piirteensä kahvi saa korkealaatuisista itäafrikkalaisista arabica-pavuista. Paahtoaste 4.
Presidentti Sapphire sopii valmistettavaksi suodatinkahvilaitteella tai pressopannulla. Kahvi on Rainforest Alliance –sertifioitu. Saatavana myös papuina!
Täydellinen kahvihetki koostuu:
- hetkestä nauttimisesta,
- intensiivisen tummasta mausta sekä
- arvoisestasi ikonista eli Presidentti Sapphiresta.
Kruunaa hetkesi tällä suussa sulavan suklaisella naked cakella ja kupillisella rikkaan aromikasta Presidentti Sapphire -kahvia. Katso resepti alta.
Presidentti Sapphire & Suklainen naked cake
Pohja (n. 10 hlö, 18 cm irtopohjavuoka tai kakkuvuoka)
4-5 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
Vaahdota munat ja sokeri, yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahdon joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 30-40min uunista riippuen. Anna kakkupohjan jäähtyä.
Vaniljamaito (pohjan kostutukseen)
2 rkl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa
Suklaamousse (täytteeksi ja kakun pinnalle)
5 dl vispikerma
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeri
200 g tumma suklaa
Koristeet
aprikoosimarmeladi
pensasmustikoita
karhunvadelmia
Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi, sulata suklaa (esim. vesihauteessa) ja yhdistä mousseksi. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja neljään osaan, kostuta vaniljamaidolla ja levitä väleihin aprikoosimarmeladia ja suklaamoussea. Levitä loppu mousse kakun pinnalle ja koristele pensasmustikoilla sekä karhunvadelmilla.