Uutuudet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Kokeile kalaruoassa: ReaLemon ja ReaLime - aitoja makuja suoraan Italian auringosta!

Kokeile kalaruoassa: ReaLemon ja ReaLime - aitoja makuja suoraan Italian auringosta!

ReaLemon ja ReaLime ovat korkealaatuisia sitrusmehuja, jotka sopivat monipuoliseen ruoanvalmistukseen.

ReaLemon ja ReaLime ovat 100% sitrusmehuja

ReaLemon ja ReaLime -sitrusmehut on valmistettu täysmehusta, eli niihin on lisätty vain sen verran vettä kuin mehun valmistuksessa on haihtunut. ReaLemon ja ReaLime tuotteet ovat erinomaisia käytettäväksi salaateissa, kastikkeissa, marinadeissa, jälkiruuissa sekä erilaisten kalaruokien kanssa. Tuotteet sopivat myös käytettäväksi kuumissa ja kylmissä juomissa.

Tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1934 aidoista italialaisista sitrushedelmistä. Vihreä lasipullo säilyttää tuotteiden laadun virheettömänä, jolloin myös C-vitamiinit ja aidot aromit pysyvät pullon suojissa koko säilyvyysajan. Ruoanvalmistuksessa kaikkien raaka-aineiden laadulla on suuri merkitys – hyvä sitrusmehu tuo ruokaan aitoa, puhdasta sitrushedelmän makua. Tuote on aina tasalaatuinen ja voit käyttää mehun viimeiseen pisaraan, ilman hävikkiä. ReaLemon ja ReaLime pulloissa on annostelua helpottava pullonsuu – Kun haluat pisaroita, pidä aukko vaakatasossa ja kun haluat kaataa, pidä aukko pystyssä.

Lasipullo sopii mainiosti uusiokäyttöön ja sen voi kierrättää lasinkeräykseen.

ReaLemon-ReaLime kuvitus 680

Sitruunaiset lasagnesnacksit pohjolan makuihin

  • 8 lasagnelevyjä
  • 3dl Västerbottensost-juustoa raasteena

Sitruuna-timjamiemulsio:

  • 0,5 dl ReaLemon tai ReaLime aitoa sitrusmehua
  • n. 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku timjamia
  • ripaus suolaa ja mustapippuri
  • (tomaattipureeta, hiukan sokeria)

Sitruuna- timjamiemulsion valmistus:
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Lisää tarvittaessa oliiviöljyä. Voit lisätä myös tomaattipureeta- tai -sosetta tuomaan perinteistempää makua

  • 2 dl suppilovahveroita tai muita metsäsieniä kypsinä
  • 600 g kotimaista Lapin Tulisavu – kirjolohta

Lasagnesnacks'n valmistus:

Keitä lasagnelevyt lähes kypsiksi. Voitele sitruuna-timjamiemulsiolla, lisää juustoraaste ja paista 160 asteessa n. 8 minuuttia. Nosta rapeat levyt uunista, paloittele snackseiksi ja täytä kuumat lasagnepalat savulohella ja sienillä. Pirskottele snackn päälle sitruuna-timjamiemulsiota ja koristele tuorein yrtein.

Huom: Voit käyttää myös snackseihin myös gluteenittomia lasagnelevyjä.