Saarioisten Balanssi -ateriat

Saarioisten Balanssi -ateriat

Päivitetty 24.8.2018

Saarioisten Balanssi-aterioissa toteutuu herkullinen maku, terveellinen syöminen ja valmisruoan helppous– kaikki samalla kertaa. Kaikki on näet Balanssissa.

Kaikki herkullisessa Balanssissa!

Tiedämme kyllä, miten tulisi syödä oikein, mutta sen toteuttaminen voi olla vaikeaa. Tavallisessa arjessa ei ole aina mahdollisuutta tai inspiraatiota lähteä valmistamaan ruokaa alusta asti itse monipuolisista raaka-aineista. Mutta ei hätää! Saarioisten Balanssi -aterioissa toteutuu herkullinen maku, terveellinen syöminen ja valmisruoan helppous – kaikki samalla kertaa. Kaikki on näet Balanssissa.

Saarioisten Balanssi-sarja pohjautuu herkulliselle ja terveelliselle syömiselle, uusia trendikkäitä raaka-aineita unohtamatta. Ateriat ovat saaneet inspiraationsa lautasmallista: suunnittelussa on pohdittu niin riittävää kasvisten määrää, proteiinin ja hiilihydraattien suhdetta kuin oikeaa annoskokoakin. Raaka-aineet on huolella valittu, esimerkkinä Lohifileeaterian kotimaiset kirjolohifileen parhaat selkäfileepalat.

kuva

Kaikki Balanssi-ateriat sisältävät vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä. Niissä on Sydänmerkki, joka kertoo aterian olevan ravitsemuksellisen parempi valinta. Olemme säästäneet suolaa, ja maustaneet annokset taidokkaasti mm. yrteillä, pippureilla ja kasviksilla. Balanssit sopivat siis kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille.

**Balanssia ei kuitenkaan synny, mikäli lautaselta puuttuu se tärkein eli hyvä maku! **

Kaupassa Balanssi-annosateriat tunnistaa mustasta pakkauksesta, jonka värikkään sisällön näkee vaivattomasti. Balanssien runsas kasvisten määrä näkyy “puolet päivän kasviksista” -lupauksena.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy herkullisia vaihtoehtoja kalan, kanan, naudanlihan sekä kasvisruoan ystäville. Katso koko Balanssi-tuotevalikoima täältä.

Kutsuimme tunnetun hyvän ruoan ystävän Sikke Sumarin selvittämään, mikä oikein on Äitien Balanssi-aterioiden salaisuus. Salaisuus on se, ettei niissä ole mitään salailtavaa, mutta aina vähintään puolet päivän kasviksista. Katso täältä hyväntuuliset sikkemäisellä asenteella sävytetyt videot.

Terveelliset Saarioisten Balanssi -ateriat verkkokaupasta