Saarioisten Eväs Tuorepuurot

Saarioisten Eväs Tuorepuurot

Päivitetty 27.9.2018

Trendikkäitä ja terveellisiä tuorepuuroja saa myös valmiina suoraan purkista! Saarioisten gluteenittomat ja laktoosittomat Eväs Tuorepuurot ihastuttavat nyt meitä kahdella täyteläisellä maullaan.

Näppärä eväs moneen hetkeen

Laitatko sinäkin iltaisin tuorepuuron tekeytymaan yöksi jääkaappin seuraavan päivän rientoja varten? Eipä tarvitse enää, sillä Saarioisten uudet näppärät Eväs Tuorepuurot pamahtavat K-ruokakauppojen hyllyille! Nämä täyteläiset tuorepuurot ovat terveellisiä ja sopivia vaihtoehtoja niin ahkeran koululaisen, innokkaan sporttaajan kuin vilkkaan työssäkäyvän ravitsevaksi aamiaiseksi tai välipalaksi kotiin ja sen ulkopuolelle. Liikkuvan elämän tarpeisiin suunniteltut Eväs Tuorepuuroja ei tarvitse lämmittää erikseen, vaan ne ovat heti valmiita nautittavaksi ja pitävät masun kylläisenä pitkään. Nopeaa ja helppoa!

kuva

Kaksi rakastettavaa makua

Ihastu kahteen eri pehmeän lempeään tuorepuuroon: Omena-kaneli vie kielen mennessään raikkaiden omenan palojen saattelemana , kun taas Vadelma-mustikka ihastuttaa perinteisen suositulla vadelman ja mustikan makuparillaan.

Saarioisten Eväs Tuorepuurot on valmistettu gluteenittomasta täysjyväkaurasta ja laktoosittomasta jogurtista, ja ne sisältävät runsaasti marjaa tai hedelmää sekä vatsaa helliviä vaaleita pellavansiemeniä. Tuorepuurot ovat sydänmerkillä varustettuja eli ne ovat todistetusti terveyden kannalta parempia vaihtoehtoja. Mitä muuta enää välipalalta tarvitsee?

Kaikissa pakkauksissa on mukana myös lusikka - syö siis juuri siellä missä itse haluat!