Kala joka taatusti nappaa.

Kala joka taatusti nappaa.

Päivitetty 25.9.2023

Norjalaiset ovat nauttineet meren antimia sellaiset 9500 vuotta, suomalaiset vajaa tuhat vuotta vähemmän. Kansamme arvostavat kalaa niin arjessa kuin juhlapöydässäkin. Ei siis liene yllätys, että sekä Norja että Suomi kuuluvat maailman onnellisimpien maiden joukkoon.

SJØ on syntynyt Kallaveden rannalla Savossa kunnioituksesta, intohimosta ja arvostuksesta kalaa kohtaan. Kun parhaaseen suomalaiseen kalaosaamiseen on liittynyt paras norjalainen kalaosaaminen, voimme tarjota ihmisille herkullisinta, mitä sekä suolaisen että makean veden antimista voi saada aikaan.

SJØ Graavi kirjolohifileeviipaleet ja SJØ Kylmäsavu kirjolohifileeviipaleet on valmistettu hiotun valmistusreseptin mukaisesti ammattitaitoisten kalamestariemme toimesta Kuopiossa Suomessa kasvatetusta kirjolohesta. Tarkemmat kasvattajatiedot löytyvät jokaisesta pakkauksesta. Kätevät 100 gramman pakkauskoot takaavat, että avattua pakkausta ei tule säilyttäneeksi liian kauaa jääkaapissa, vaan viimeinenkin viipale tulee herkuteltua tuoreena.

Kala on samalla trendikäs ja ajaton. Kala on kevyttä, terveellistä ja vastuullisesti tuotettuna eettistä herkkua. Me suhtaudumme intohimoisesti ja tinkimättömästi kalaan, oli kyse sitten raaka-aineista tai lopputuotteista. Me takaamme, että SJØ:n tuotteet ovat parasta jokaiseen pöytään. Uskallamme jopa luvata, että jokainen syöty kala-ateria tekee ihmisestä hitusen onnellisemman.

Siksi on SJØ. Sydämellä sinulle Kallaveden rannalta.