Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusiin ja ajankohtaisiin kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Uutuudet löydät omasta K-ruokakaupastasi.

Colgate Max White Ultimate

Colgaten tehokkain valkaiseva hammastahna Max White Ultimate on saapunut K-ruokakauppoihin. Sen uusi mullistava valkaisuteknologia vaalentaa hampaiden värjäytymiä jopa 15 vuoden ajalta - hankaamatta ja hellävaraisesti.

Pepsodent sähköhammasharjan vaihtopäät

Pepsodentin kehittämät sähköhammasharjan vaihtopäät ovat suunniteltu puhdistamaan hampaat kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti. Uutuussarja sisältää kolme erilaista harjaspäätä: Complete Care, Sensitive ja White System. Kaikki harjaspäät on varustettu indikaattoriharjaksilla, jotka haalenevat kun harja on aika vaihtaa uuteen.

Love Beauty and Planet -shampoopalat

Vegaanisertifioitu Love Beauty and Planet -sarja kasvaa uusilla shampoopaloilla. Palat ovat täysin muovittomia ja yksi shampoopala riittää jopa 50 pesukertaan. Shampoopalojen käyttö on helppoa: Hiero shampoopalaa kämmeniesi välissä, kunnes tuote vaahtoaa tai käytä suoraan hiuksiin.

Valikoimista löytyy kaksi vaihtoehtoa:

  • Blooming Color - Säilytä hiustesi väri eloisana! Shampoopalassa on mukana kosteuttavaa murumuruvoita, joka saa aikaan terveennäköiset hiukset.
  • Volume and Bounty - Anna hiuksillesi annos volyymia! Shampoopala sisältää luonnollista kookosvettä sekä mimosankukkaa, ja antaa hiuksille kosteutusta sekä volyymia.

Pirkka silmien kostutustipat 10 ml

Moni kärsii etenkin talvella kuivista silmistä. Pirkka kostutustipat sopivat lievien ja keskivaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Hyaluronaanin ominaisuudet kostuttavat ja voitelevat silmiä ja piilolinssejä sekä vähentävät silmien ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Säilöntäaineeton, sopii piilolinssien kanssa käytettäväksi. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Pirkka Eko vauvan puhdistuspyyhe 56 kpl biohajoava

100 % biohajoavat, hajusteettomat ja hellävaraiset puhdistuspyyhkeet sopivat pienenkin vauvan herkän ihon puhdistukseen. Ne sisältävät rauhoittavaa, kosteuttavaa aloe veraa. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholia.