Tammitettu siideriuutuus Suomesta
Päivitetty 30.6.2020Nordfors & Friends -siiderit valmistuvat hiilineutraalilla juomatehtaalla Turussa. Kypsytysvaiheessa siideriin lisättävät tammilastut tuovat pehmeän aromin juomiin.
Nordfors & Friends saa luonteenomaisen makunsa kypsytysvaiheessa, jolloin valmistuvaan siideriin lisätään tammilastuja. Niiden antamat aromit viimeistelevät raikkaan maun pehmeäksi ja pyöreäksi, tyylikkääksi juomaksi. Siiderin valmistuksessa käytetään luontaisia aromeja ja ne soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon.
Kolme luonnollista makua
Uudet raikkaat siiderit saavat makuvivahteita tammesta ja kesän grillihetkiin Nordfors & Friends luonteikas omenasiideri onkin oiva valinta. Iloista luonnetta löytyy raparperin kirpeydestä ja piknikin kruunaajaksi kannattaakin valita makuvaihtoehdoista omena-raparperi siideri. Nautiskelijan valintana toimii mausteinen Nordfors & Friends omena-inkiväärisiideri, jossa inkiväärin lempeä polte pääse valloilleen. Kaikki siiderit ovat makeusasteeltaan kuivia.
Hiilineutraali valmistus
Nordfors & Friends -siiderit ovat kotimaisia ja ne valmistetaan hiilineutraalilla juomatehtaalla Turun Artukaisissa. Uutuussiiderit ovat osa pitkää suomalaista alkoholihistoriaa ja Nordfors-nimi tuleekin yrityksen perustajasta. Juuret juontavat aina vuoteen 1867, jolloin turkulainen kauppias, Anders Bernhard Nordfors, sai Venäjän tsaarilta luvan alkaa valmistaa alkoholijuomia kotimaisista marjoista ja hedelmistä. Siellä valmistuivat myös ihan ensimmäiset suomalaiset siiderit, jo 1960-luvun alussa.