Toiveuusinta Karhu Laku Porter saatavilla taas

Toiveuusinta Karhu Laku Porter saatavilla taas

Julkaistu 1.11.2021

Karhu-erikoisoluiden tummin ja täyteläisin yhdistää klassisen portteriperinteen ja modernin käsityöläisajattelun.

Syksyn odotetuin olut on yleisön toiveesta paluun tekevä Karhu Laku Porter, maukas ja täyteläinen portteri – täydellinen juoma pimeneviin iltoihin. Oluttyylille uskollinen Laku Porter on hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon suomalaisten suosikin, lakritsin, lisääminen tuo syvyyttä ja makeutta. Lopputuloksena on tumma ja makuaistit hurmaava tyylilajinsa moderni klassikko.

Karhu Laku Porter 680x300

Portteri tai porter on syntynyt 1700-luvun Englannissa, ja sitä arvostetaan sen syvän maun ja lempeän vahvuuden ansiosta. Klassikkostatuksestaan huolimatta myös portterin reseptiikkaa on päivitetty, erityisesti viime vuosina osana erikoisolutbuumia, jonka myötä portterin suosio on lähtenyt kasvuun. Onkin luontevaa, että Laku Porter tulee osaksi Karhun modernia erikoisolutperhettä, josta löytyvät myös Karhu Ruis IPA, Karhu Pale Ale, Karhu Vehnäolut ja Karhu Speltti IPA.

Karhun erikoisoluiden tölkkidesigneista vastaavat aikamme tunnetut taiteilijat omine tulkintoineen ikonisesta Karhu-logosta. Karhu Laku Porterin kyljessä komeilee muusikkona (mm. The Flaming Sideburns), radiotoimittajana ja graafikkona tunnetun Mikko “Vilunki 3000” Viljakaisen jykevä ja futuristinen karhu.

Laku Porter maistuu nautiskelijalle ympäri vuoden sellaisenaan, mutta se sopii erinomaisesti myös digestiiviksi tai kyytipojaksi suklaisille jälkiruoille. Kokeilunhaluiset voivat nauttia Karhu Laku Porteria riista- ja pataruokien kanssa, ja käyttää sitä myös näiden ruokien valmistuksessa lorauttamalla olutta pataan juuri ennen hauduttamisvaihetta.

Karhu Laku Porter on kausituote, jonka jakelu alkoi 30.8. Karhu Laku Porter, kuten kaikki Sinebrychoffin juomat, on valmistettu 100 % uusiutuvalla energialla.