Toiveuutuus: Pirkka gluteenittomat bataattilohkot

Toiveuutuus: Pirkka gluteenittomat bataattilohkot

Asiakkaiden hartaisiin toiveisiin on vastattu! Supersuositut Pirkka bataattiranskalaiset saavat seuraa, kun niiden tanakammat kaverit, Pirkka gluteenittomat bataattilohkot saapuvat maaliskuussa K-kauppojen pakastealtaisiin!

Gluteenitonta ja superhelppoa

Olisiko helpompaa lisäkettä aterialle, kuin maukkaat bataattilohkot? Ne ovat mainio vaihtoehto lohkoperunoille, joita useammassakin perheessä on varmasti syöty kyllästymiseen asti! Makea bataatti maistuu hyvin myös lapsille. Vastapaistettuina ne ovat pinnalta herkullisen rapeita ja sisältä täyteläisen pehmeitä. Lohkojen paneroimisessa on käytetty riisi- ja maissijauhoja, joten ne ovat täysin gluteenittomia!

AINESOSAT: bataatti (91 %), panerointi (5 %)(riisijauho, maissijauho,maissitärkkelys, suola, mausteet (mustapippuri, paprika),valkosipulijauhe, sipulijauhe, nostatusaineet (E450, E500),stabilointiaine (E415), paprikauute), auringonkukkaöljy

Tarjoa lisäkkeenä tai dippaa!

Nautitpa Pirkka gluteenittomat bataattilohkot annoksen lisäkkeenä tai dippaillen, antaa maukas kastike niille vielä viimeisen silauksen! Kokeile esimerkiksi jogurttipohjaista valkosipulidippiä tai kermaviili-yrttidippiä. Mausteisemman ystävä sekoittaa bataattilohkojen kaveriksi chilistä gochujang-majoneesia!