Nämä neljä ominaisuutta tekevät tulevaisuuden virvoitusjuoman

Nämä neljä ominaisuutta tekevät tulevaisuuden virvoitusjuoman

Päivitetty 25.9.2023

Miltä näyttää tulevaisuuden virvoitusjuoman resepti? Osa juomatrendeistä vaihtuu nopeasti, mutta niiden taustalla vaikuttavat pidempiaikaiset muutokset ihmisten asenteissa, arvoissa ja käyttäytymisessä.

Tulevaisuuden virvoitusjuoma

Hartwallilla pohditaan ahkerasti, millaisia limuja suomalaiset haluavat tulevaisuudessa juoda. Tarkan trendien haistelun tuloksena syntyi uutuus, Jaffa Juicy -tuotesarja, joka poikkeaa perinteisestä virvoitusjuomasta monella tavalla.

Tulevaisuuden virvoitusjuoman TOP 4:

JAffa Juicy 680x300

1. Vähemmän sokeria

Iso osa suomalaisista haluaa vähentää sokerin kulutusta. Jaffa Juicy -juomissa on 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomissa keskimäärin. Makua ei kuitenkaan ole lisätty keinotekoisilla makeutusaineilla, koska osa kuluttajista ei niistä pidä.

2. Enemmän luonnollisia raaka-aineita

Jotta Jaffa Juicyn reseptistä voitiin vähentää sokeria reilulla kädellä, herkullisen hedelmäinen maku on varmistettu tavallista huomattavasti korkeammalla mehupitoisuudella. Jaffa Juicyn aito maku on peräisin luonnosta; juomissa on käytetty vain luontaisia aromeja ja väriaineita.

3. Kompakti pakkaus

Yhä useampi nappaa virvoitusjuoman mukaansa kaupasta liikkeellä ollessaan. Tämän mahdollistaa entistä pienempi pakkauskoko, ja erityisesti tölkkiin pakatut virvoitusjuomat ovatkin kasvattaneet suosiotaan viime vuosina. Jaffa Juicyt on pakattu 0,33 litran kapeaan tölkkiin, joka on paitsi käteen sopivan kompakti, myös ulkonäöltään varsin tyylikäs tapaus.

4. Unohtamatta herkullista makua!

Yhdestä asiasta virvoitusjuomien kuluttaja ei ole valmis tinkimään – ja se on herkullinen maku. Korkea mehupitoisuus antaa Jaffa Juicylle hedelmäistä luonnetta, ja raikkaat hedelmä- ja marjamaut ovat löytäneet tiensä herkuttelijoiden sydämiin. Syksyn tullen Jaffa Juicy -maut Vadelma-sitrus ja trooppinen Mango saivat vieläpä seuraa uudesta tulokkaasta, Karhunvatukasta, jonka marjaisan mehevä maku sopii mainiosti hämärtyvään syksyyn.