K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Uudet KOFF -erikoisoluet ovat nyt täällä

Uudet KOFF -erikoisoluet ovat nyt täällä

Uudet KOFF IPA, Pale Ale & Session IPA ovat nyt kaupoissa. Ne ovat yksinkertaisesti erityisen maukkaita erikoisoluita, ei sen erikoisempaa. Tutustu ja nauti.

Suomen suurin panimo, Sinebrychoff, toi markkinoille odotetun erikoisoluiden sarjan. Kauppojen hyllyiltä on nyt löydettävissä maukkaat KOFF IPA, Pale Ale ja Session IPA. Tuoteperhe kunnioittaa oluen panemisen syviä perinteitä, mutta tarjoaa oluen ystäville klassikoista omat modernit versionsa.

koff craft artikkeli 680x550

Tuoteperheen eräänlaisena keulakuvana voidaan pitää oranssiin tölkkiin sonnustautunutta KOFF IPAa. Kyseessä on raikas, sopivan katkera ja moderni India Pale Ale -olut, joka saa vahvan makunsa Citra-, Mosaic- ja Cascade -humalista. Sen katkeruutta pehmentää miellyttävä karamellisuus. KOFF IPA on siis varsinainen herkku ja varsinkin huurteisen kylmänä. Se sopii maultaan oivasti vaikkapa tulisen grilliruoan kanssa.

Vihreään tölkkiin pukeutunut KOFF Pale Ale on puolestaan raikas ja tasapainoinen Pale Ale -olut, joka on humaloitu Mosaic- ja Citra -humalilla. Kuivahumalointi antaa sille rapsakan maukkaan loppusilauksen. Tämä asteen verran kepeämpi erikoisolut (4,2%) sopii ennen kaikkea erilaisten kana-, kasvis- ja possuruokien kyytipojaksi.

Viimeisimpinä, mutta ei takuulla vähäisimpänä tuoteperheeseen liittyy moderni, kevyt ja raikas KOFF Session IPA, jonka tunnistat kesäisen keltaisesta tölkistä. Kyseessä on tasapainoinen ja matalammalla alkoholiprosentilla (2,5%) varustettu Indian Pale Ale -olut, joka on humaloitu niin ikään Mosaic-, Citra- ja Cascade-humalilla. Tämä kauden raikkain olut sopii etenkin erilaisten itämaisten makujen sekä kana- ja possuruokien seuraksi.

Älä odota, vaan maista ja nauti. Siinä se.