Uudet, vastuulliset Villi-juomat ovat täällä

Uudet, vastuulliset Villi-juomat ovat täällä

Julkaistu 30.4.2020

Hurmaannu Villi-tuoteperheen maustetuista vichyistä, herkuttele kevyesti mehukivennäisvesillä tai nauti keskipohjalaisen Multilan luonnonlähteen raikasta vettä kuplilla tai ilman.

Vastuullisempi vaihtoehto

Uusi Villi-juomasarja tarjoaa vastuullisemman virvokkeen tilanteisiin, joissa tarvitset pullovettä tai mielesi tekee raikkaita kuplia ja mielenkiintoisia makuja. Villi on ensimmäinen suomalainen vesi, jonka pullo valmistetaan kokonaan kierrätysmateriaalista. Täysin kierrätysmuovista valmistettava pullo ei tuo maailmaan lainkaan uutta muovia, ja sen voi kierrättää tavalliseen tapaan pullonpalautuksessa.

Kuvituskuva artikkeliin Villi Lähdevedet 1000 x 680 px

Villiveden pakkaa keskipohjalainen perheyritys Finn Spring – vastuullisesti ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien. Yritys haluaa näyttää tietä kohti kestävämpää juomateollisuutta. Siksi Villi-juomat valmistetaan pelkästään uusiutuvaa energiaa käyttäen, ja niiden valmistuksessa syntyvä hiilijalanjälki hyvitetään kokonaisuudessaan.

Lähdeveden raikkautta ja parhaita luonnon makuja

Villi-juomat syntyvät Sykäräisen sydänmailla Keski-Pohjanmaalla. Niiden tärkein raaka-aine on kesyttämätön Multilan luonnonlähteen vesi. Se virtaa villinä harjujen huomassa, jossa luonto sen itse suodattaa. Nauti makusi mukaan kuplien kera tai ilman - Villi Lähdevesi maistuu aina yhtä raikkaalta.

Lähdeveden kaveriksi juomiin on ammennettu toivemakuja suomalaisesta luonnosta. Kuljetko sinä karun katajaista polkua vai sukellatko mieluummin villiin puutarhaan? Maustettujen vichyjen herkulliset makuvaihtoehdot ovat Villi Vichy sitruuna-katajanmarja ja vadelman ja punaherukan makuinen Villi Vichy puutarhamarjat.

Kuvituskuva artikkeliin Villi Mehukivennäisvesi omena-inkivääri 1000 x 680 px

Kevyeen herkutteluun sopivat Villi Mehukivennäisvedet, joita on täydennetty hyvinvointia tukevin ainesosin. Nauti mehukkaista omenatarhan antimista inkiväärin potkun kera tai istahda metsään sammalmättäälle. Villi Mehukivennäisvesi omena-inkivääri sisältää B6-vitamiinia ja Villi Mehukivennäisvesi mustikka-kuusenkerkkä on saanut joukkoonsa sinkkiä. Voit nauttia mehukivennäisvesistä kevyin mielin, sillä niissä on sokeria yhteensä vain 3 g/100 ml. Juomat saavat makeutensa mehun lisäksi ripauksesta hedelmäsokeria.

Villi-juomien maut ja värit poimitaan suoraan luonnosta eikä tuotteisiin lisätä mitään keinotekoista. Juomat maustetaan vain luontaisin aromein, ja ne ovat täysin säilöntäaineettomia. Valitsemalla Villin voit siis nauttia luonnon elinvoimasta puhtaimmillaan!