Uutuudet
Hyvällä tavalla kasvis - hyvän syöminen on puhtaasti yksinkertaista

Hyvällä tavalla kasvis - hyvän syöminen on puhtaasti yksinkertaista

Rakastettu Nyhtökaura® on nyt uudistuneessa pakkauksessa. Pakkauksen vaihtuvat tekstit viestivät Gold&Green Foodsin arvoista ja Nyhtökaura®-tuotteiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja kutsuvat mukaan muuttamaan maailmaa ateria kerrallaan.

Nyhtökaura®-tuotteet on valmistettu puhtaasti luonnollisista ja ravitsevista raaka-aineista ilman lisäaineita. Uudistuneet, pohjoismaisen pelkistetyt pakkaukset inspiroivat kotikokkaajia valmistamaan kasviproteiinista herkullisia ja terveellisiä aterioita. Tuotevalikoimasta Nyhtökaura® Nudelle on myös myönnetty Sydänmerkki, joka osoittaa tuotteen olevan terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Gold&Greenin ikoninen petohahmo säilyy pakkauksen vesileimana lupauksena G&G:n asenteesta, laadusta ja rohkeudesta muuttaa maailmaa.

”Uuden pakkauksen herkullinen ilme kertoo kuluttajille Järvenpäässä valmistetusta suomalaisesta terveellisestä tuotteesta pieni pilke silmäkulmassa” sanoo Maija Itkonen, Gold&Green Foodsin toimitusjohtaja ja jatkaa: ”Maistaisitko sinä Vapaan mummon pullia?”

nyhtokaura pakkausuudistus 680

Muuta maailmaa ateria kerrallaan

Nyhtökaura rakastaa mausteita ja sopii jauhelihan tavoin patoihin, pannulle ja pastaan. Mieto Nude sopii tuttuihin kotiklassikoihin tai Mexican Party Edition eksoottisempiin maailmankeittiön makuihin. Valmiit Nyhtökaura® pyörykät voi maustaa esimerkiksi korealaiseen tapaan tai paistaa helppo Nyhtökaura® pihvi täydellisen purilaisen väliin.

Nyhtökaura® sopii hyvin leipien täytteisiin, mutta mainiosti myös vaikka pastakastikkeeseen. K-Ruoka.fista löydät herkullisia nyhtökaurareseptejä jotka maistuvat koko perheelle:

nyhtokaura pakkausuudistus 123 680