Uutuuksia kotimaiselta Sertolta

Uutuuksia kotimaiselta Sertolta

Päivitetty 30.7.2021

Kotimainen Serto laajentaa hajusteetonta tuoteperhettään ja tuo markkinoille soodapohjaisen tahranpoistojauheen ja pyykkietikan.

Luonnonmukaiset puhdistusmenetelmät kasvattavat suosiotaan ja valtaavat alaa pyykinpesussa ja kodinpuhdistuksessa. Serton hajusteettomissa uutuustuotteissa on hyödynnetty soodaa, mikä on tunnetusti tehokas luonnonmukainen tahranpoistaja, sekä monipuolista etikkaa, jota on käytetty kodin puhdistuksen tehotuotteena jo pitkään. Syksyn uutuustuotteilla täydennät pyykinpesua luonnollisesti ja tehokkaasti.

Serto Tahrasooda — Taklaa tahrat soodalla!

Serto Hajusteeton Tahrasooda poistaa pyykistä haastavimmatkin tahrat, on hellävarainen tekstiileille, raikastaa pyykin ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tahrasooda sisältää soodana tunnettua natriumkarbonaattia ja ruokasoodana tunnettua natriumbikarbonaattia sekä tehokkaita entsyymejä, jotka ehkäisevät nukkaantumista ja tehoavat tahroihin jo 40 °C lämpötilasta alkaen. Annostele Serto Tahrasooda pesuainelokeroon, tai suoraan koneen rumpuun yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu ja Joutsenmerkki, ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista.

Kuvituskuva 1 Serto Tahrasooda Vaaka680

Serto Hajusteeton Pyykkietikka — Raikasta pyykki etikalla!

Serto Hajusteeton Pyykkietikka raikastaa ja kirkastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Serton pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, joten tuotteella on myös Allergiatunnus. Tuote on pakattu kierrätysmuovipulloon.

Kuvituskuva 2 680-453-etikka