Uutuusvälipala Arla &More Kerros-Skyr
Päivitetty 31.1.2019Erilaisia välipaloja syödään nykyään entistä useammin. Moni meistä esimerkiksi korvaa perinteisen aamiaisen ja kahden lämpimän ruoan ateriamallin joustavasti 5-7 päivittäisellä välipalalla. Oli ateriarytmisi perinteinen tai joustava, tärkeää on tehdä terveellisia välipalavalintoja.
Terveellinen välipala aterioiden välillä sisältää kuitupitoisia täysjyvätuotteita, vähärasvaisia maitotuotteita, luonnollisia proteiinin ja kalsiumin lähteitä sekä kasviksia ja hedelmiä.
Arlan Arla &More –tuotesarjasta löydät uudenlaisia ja innovatiivisia välipaloja ja pieniä aterioita, jotka on kehitetty erityisesti paljon liikkeellä olevan tarpeisiin.
Sarjan uusin tulokas on herkullinen ja terveellinen Arla &More Skyr&Oats. Kerros-Skyr koostuu nimensä mukaisesti kahdesta kerroksesta: päällä täyteläinen, mutta rasvaton ja proteiinipitoinen skyr kauran kera, alla kerros makeaa ja raikasta mustikkaa tai aprikoosia.
Vinkkejä terveellisen välipalan valintaan
Välipalojen syömisellä on usein huono maine, mutta turhaan: terveellinen välipala auttaa pitämään nälän poissa aterioiden välillä. Näillä vinkeillä helpotat välipalan valintaa.
1. Aikatauluta ja ennakoi
Jos aterioiden väli on yli viisi tuntia, kannattaa niiden välissä syödä terveellinen välipala. Pysyt hyvässä vireessä koko päivän kun ennakoit nälän. Jos iltapäivän väsymys tai aamupäivän nälkä iskevät joka päivä samaan aikaan, kannattaa ennakoida ja ottaa mukaan terveellinen ja helppo välipala sokerisen herkun sijaan.
2. Tunnista terveellinen välipala
Hyvässä välipalassa on kuitua ja proteiinia, mahdollisimman paljon vitamiineja ja kivennäisaineita kaloria kohti ja vain vähän suolaa ja lisättyä sokeria.
3. Valitse ruokaa, jossa ei ole turhia lisäaineita
Näin saat enemmän luonnollista hyvää jokaisella suupalalla. Voit aloittaa yhdistämällä hedelmiä ja kasviksia täysjyvätuotteisiin ja proteiinipitoisiin maitotuotteisiin. Esimerkiksi Arla &More Kerros-Skyr ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.
4. Suosi luonnollisia proteiineja
Maitotuotteissa on luontaisesti paljon proteiinia. Maidon tai jogurtin lisääminen välipalaan auttaa saavuttamaan päivittäisen maitotuotteiden saantisuosituksen.
5. Muista täysjyvä ja kuitu
Täysjyvä on luonnollinen kuidun lähde. Kun maitotuotteisiin yhdistetään ravitsevia raaka-aineita, kuten kauraa, tattaria ja siemeniä, saadaan niistä entistä täyttävimpiä ja ravitsevampia. Arla &More -tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota pureskeltavuuteen, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta.