Vaasan Kotiuunin uutuudet paistoa vaille valmiina palveluksessanne

Vaasan Kotiuunin uutuudet paistoa vaille valmiina palveluksessanne

Julkaistu 31.3.2022

Hyviä uutisia herkkusuille! Vaasan Kotiuunin pakasteleivonnaisperhe laajenee uusilla, suussa sulavilla herkuilla, kun Vadelma-rahkapulla ja Suklainen croissant saapuvat K-ryhmän valikoimaan. Sekä croissantit että pullat valmistuvat kotiuunissa näppärästi nopeahkolla paistolla. Uutuudet on suunniteltu sellaisenaan ihaniksi, mutta voit ilman muuta halutessasi tuunata niitä oman makusi mukaan.

Uusissa kierrepullissa on laitettu konkreettisesti hyvä kiertämään – nimittäin runsaasti makoisaa vadelma-rahkatäytettä mehevän pullataikinan sisälle. Suklainen croissant taas on mitä makein kunnianosoitus patisserie-perinteelle. Lehtevä taikina kätkee sisäänsä hillittömän herkullista suklaista hasselpähkinätäytettä.

KOTIUUNIN K-RUOKA tuotteet-ryhmäkuva kevät-2022

Vaasan Kotiuunin-leipomukset ovat siitä mahtavia, että ne voi hankkia kotipakkaseen päivystämään akuuttia herkkuhimoa. Kun pullan tarve tai croissantin nälkä iskee, ei tarvitse lähteä keittiötä kauemmas. Yllättävät vieraatkin saa kestittyä huolettomasti, kun kotona on aina kahvin kaveriksi hetkessä valmistuvia uunituoreita tarjoiltavia.

Paisteltavien ihanuuksien lisäksi Vaasan Kotiuunin -perheeseen kuuluu myös oiva kattaus sulattaen valmiita leipomuksia munkista rukiseen piirakkaan. Voit tutustua tuotteisiin Vaasan Kotiuunin sivuilla.