Luo kansainvälistä F1-tunnelmaa Vaasan Street Food burgereilla ja dogeilla

Luo kansainvälistä F1-tunnelmaa Vaasan Street Food burgereilla ja dogeilla

Päivitetty 11.12.2020

Hyppää kyytiin ja paina kaasua – näillä Vaasanin ja Akseli ”Burgerimies” Herlevin resepteillä viet eväskisojen paalupaikan.

Vaasan ja Akseli ”Burgerimies” Herlevi ovat kaikkien burgeri- ja dogifanien iloksi jälleen yhdistäneet voimansa ja luoneet reseptin eri Formula 1 GP-kisoille.

Nopean pysähdyksen burgerit ja dogit ruokkivat nälkäisenkin kotikatsomon, ja tuovat F1-kisoihin omat mausteensa maailmalta. Tunnistatko miten burgerit ja dogit ovat saaneet nimensä?

Grilleneuvesta Churrychelloon

Kaikissa Vaasan Street Food burgereissa ja hodareissa maistuu kisamaiden ruokakulttuuri ja formulahistoria. Annosten nimiin on ammennettu inspiraatiota muun muassa menestyneiden kuskien sekä kisakaupunkien ja -ratojen nimistä.

Keksitkö miten esimerkiksi Grilleneuve- tai Churrychello-burgerien nimet syntyivät?

Koko varikkotiimin makuun

Burgerit ja dogit ovat helppo koota koko perheen voimin ja reseptejä löytyy niin eksoottiseen kuin perinteisempäänkin makuun.

Kurvaa siis keittiöön ja ota Herlevistä mallia, ja tee täydellinen seuralainen Azerbaidžanin GP-kisoihin! Grillattu munakoiso sekä mausteinen aioli kruunaavat Azerpaisti-burgerin. Tuore kurkku tekee maittavasta kokonaisuudesta raikkaan ja saksanpähkinät lisäävät ihanaa rapeutta. Kuten Azerbaidžanissa sanottaisiin: nuş olsun, eli hyvää ruokahalua!

Klikkaa itsesi burgeri- ja dogiresepteihin: Azerpaisti ja Brab-ham.