K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Valio Täyteläinen kuohukerma antaa viimeisen silauksen ruoanlaittoon

Valio Täyteläinen kuohukerma antaa viimeisen silauksen ruoanlaittoon

Uusi Valio täyteläinen kuohukerma on hienostunut valinta viikonloppujen ruoanlaittoon ja herkutteluun. Korkea 48 % rasvapitoisuus tekee siitä upean monipuolisen kerman, sillä se vaahtoutuu erityisen nopeasti, kestää kuumentamista sekä jäätyy hyvin.

Ilouutinen foodieille ja täyteläistä ruokaa rakastaville

Täyteläinen kuohukerma tunnetaan maailmalla nimellä ”double cream”. Leivontablogeista ja ulkomaisista resepteistä tuttu tuote on vihdoin saatavilla Suomessa Valion ammattitaidolla toteuttamana. ”Double cream” voisi tarkoittaa myös tuplasti makua, sillä tämä kerma on ihanan täyteläinen niin maultaan kuin koostumukseltaan ja tuo siten ruokiin hienostuneen tunnun.

Täyteläinen kuohukerma tuo täyteläistä makua ja koostumusta ruokiin. Jo loraus riittää lisäämään ruokaan hienostuneen silauksen. Riittoisasta tuotteesta saattaakin tulla uusi ruoanlaiton salainen ainesosasi.

vadelmapannacotta 680x300 Kuva: Vadelmapannacotta

Helposti vaahtoutuvalla kermalla juhlavaa tuntua jälkiruokiin

Täyteläinen kuohukerma vaahtoutuu nopeasti tiiviiksi vaahdoksi. Se nopeuttaa ja helpottaa jälkiruokien tekoa ja tuo niihin hienostuneen täyteläistä makua. Kokeile kerman vaahtoutuvuutta ensimmäisen kerran käsin vispaamalla ja huomaat eron.

Vinkki! saat pehmeän vaahdon aikaiseksi helposti myös ilman vispilää, puolitäyttä purkkia ravistamalla. Kätevää vaikkapa kesämökillä!

Kokeile näin:

  • Käytä lämpimässä ruoanlaitossa tuomaan viimeinen silaus keittoihin, kastikkeisiin ja patoihin.
  • Kokeile vaahdotettuna jälkiruokiin, esimerkiksi trifleen ja leivonnaisten täytteisiin sekä hyydytettäviin jälkiruokiin.
  • Täyteläisestä kuohukermasta syntyy vaivattomasti myös itse tehty jäätelö!