Uutuudet
Hau Hau Champion - Viljattomat koiran herkut ja makkarat

Hau Hau Champion - Viljattomat koiran herkut ja makkarat

Tutustu uusiin Hau-Hau Champion viljattomiin koiran herkkuihin ja makkaroihin ja hae maistuvat uutuudet nelijalkaiselle perheenjäsenellesi K-ruokakaupasta!

Viljaton koiranruoka voi olla monen herkkävatsaisen koiran pelastus. Hau-Hau Champion Viljaton -koiranruokasarjaan kuuluu koiran herkkuja ja makkaroita. Ne sisältävät aina runsaasti herkullista lihaa tai kalaa, ja lisäksi viljat on korvattu hyvin sulavilla vaihtoehtoisilla hiilihydraatinlähteillä. Näin ne sopivat myös vilja-allergiasta kärsivien koirien kuppiin! Ja mikä parasta – Hau-Haun viljattomat koiran herkut ja makkarat ovat saatavilla omasta ruokakaupastasi.

hauhau viljattomat herkut 680x332

Hau-Hau Champion Viljaton herkku -sarja

Hau-Haun viljattomista herkuista löytyy neljä makua ja kaksi erilaista koostumusta. Sarjan Kanaa ja puolukkaa sekä Taimenta ja oreganoa ovat ihanan meheviä herkkuja, jotka on helppo pilkkoa osiin. Makuvaihtoehdot Lohta ja fenkolia sekä Nautaa ja mustaherukkaa taas ovat rouskuvan rapeita namipaloja. Viljattomat herkut eivät sisällä lainkaan väriaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita.

Ilahduta koiraasi Hau-Haun viljattomilla herkuilla ja käytä niitä palkitsemiseen treenikentällä, aktivointiin kotona tai yhteisiin hemmotteluhetkiin.

HHC kuvituskuva viljattomat makkarat 680x188px UUTUUDET

Muista myös Hau-Hau Champion Viljaton -koiranmakkarat

Tiesitkö, kuinka monipuolinen tuote koiranmakkara onkaan? Hau-Haun viljattomia makkaroita voi tarjoilla koiralle esimerkiksi kuivamuonan seassa, koulutusnamina tai sellaisenaan täysipainoiseen ateriointiin. Makkaran avulla lisäät helposti monipuolisuutta koirasi ruokavalioon. Lisää käyttövinkkejä löydät Hau-Haun verkkosivulta täältä.

Viljattomista makkaroista löytyy neljä mehevää makua: kala, nauta, siipikarja sekä kalkkuna-lammas. Makkarat valmistetaan Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa ja ne pakataan käteviin ja helposti annosteltaviin 350 gramman kokoisiin pakkauksiin. Ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa 2-3 vuorokautta. Tuotteet eivät sisällä lainkaan väri- tai säilöntäaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita.