Via-keräilypassi

Via-keräilypassi

Syksyn herkullinen Via keräilykampanja on nyt käynnissä. Lataa K-Ruoka-sovellus ja aktivoi keräily, niin saat joka kuudennen Via-ateriasi veloituksetta.

Miten otan Via-keräilypassin käyttöön?

Keräilypassin käyttöä varten tarvitset K-Ruoka-sovelluksen, jonka voit ladata Android- ja iOS-puhelimille omasta sovelluskaupastasi: Napit sovelluksen lataamista varten GOOGLE

Napit sovelluksen lataamista varten APPLE

Toimi näin:

  1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.
  2. Kirjaudu sisään K-tunnuksellasi tai luo uusi tunnus. Muista liittää Plussa-korttisi tunnukseen!
  3. Keräilypassin löydät sovelluksen "Lisää"-osiosta kohdasta "Keräilypassi".
  4. Klikkaa Via-passia ja valitse sitten "Aloita keräily".

Liittymisen jälkeen kaikki on automaattista, Plussa-kortin käyttäminen kassalla riittää. Kaikki Plussa-talouden kampanjaostot (pää- ja rinnakkaiskorttilaisten ostot) kerryttävät leimoja ja keräilypassi näkyy koko taloudelle K-Ruoka-sovelluksessa.

Leima tulee oston jälkeen näkyviin automaattisesti ostopäivänä, kun käytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Keräilypassin täyttyessä keräilytuotteen ostoetu latautuu Plussa-kortillesi. Täydellä passilla voit lunastaa haluamasi HK Via valmisruoan 250-335 g veloituksetta.

Via-ateriat parhaista raaka-aineista

Via on todellinen Food Traveller, joka seikkailee ympäri maailmaa ja luo autenttisia, parhaista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä. Via aterioissa käytetään rapeita kasviksia, maukkaita juureksia sekä kotimaista kananpoikaa sekä naudan- ja porsaanlihaa tarkoin valituilla lisukkeilla, kuten arborioriisillä, höystettynä. Via-ateriat on valmistettu yhteistyössä suomalaisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Tuotteista osalle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että ateriassa on sydämen kannalta sopiva määrä suolaa ja rasvaa. Kaikki Via-tuotteet on valmistettu Suomessa. Ateriat ovat tunnettuja erityisestä micvac-teknologiastaan, jonka ansiosta raaka-aineet säilyttävät tuoreutensa ja rakenteensa sekä aidot makunsa ateriointihetkeen saakka. Teknologia mahdollistaa myös tuotteiden säilyvyyden ilman säilöntäaineita.