Wurstin uusi, maukkain grillitrio!

Wurstin uusi, maukkain grillitrio!

Julkaistu 3.5.2019

Wursti on vuonna 1986 perustettu lihajalosteita valmistava suomalainen perheyritys. Tehtaamme sijaitsee Järvenpäässä, Tuusulanjärven rannalla, Jean Sibeliuksen kotikaupungissa.

Kysyimme, millaista makkaraa kesäisin halutaan syödä. Vastausten perusteella tarjoamme kesän 2019 maukkaimman grillitrion. Churrasco raakamakkara tuo Espanjan lautasellesi; mausteisessa ja lempeän tulisessa makkarassa maistuvat mm. valkosipuli, sipuli, paprika. Sopivasti potkua antavat chili ja jalapeno, makua pehmentää hunaja. Maukkaan vivahteen makkaralle antaa savusuola. Tuote on helppokäyttöinen; makkarat ovat valmiiksi irti toisistaan ja kansi on avautuva. Olutnakkimuki alakuva Olutnakissa maistuu raikkaiden yrttien ja valkosipulin yhdistelmä. Olutnakki ei sisällä olutta, mutta perinteiseen tapaan se sopii oivallisesti kylmän juoman kaveriksi ja dipattavaksi. Sekoitus persiljaa, valkosipulia, korianteria, kuminaa ja pippuria vie makumatkalle italialaiseen tavernaan.

Lihaisa grillimakkara on Wurstin perinteinen, laadukas grillimakkara, jossa maistuu aidosti liha. Makkara maistuu parhaiten rapeaksi grillattuna ja makeahkon sinapin kera. Makkara on helppo ja nopeasti ruoka kesäisten puuhastelujen oheen. Tarjoile erilaisten kasvislisukkeiden ja salaattien kera. Katso myös maukkaat reseptimme tästä.

Tutustu kesän maukkaimpaan grillitrioon ja valitse suosikkisi. Osallistujien kesken arvotaan kolme kappaletta 100 € arvoisia lahjakortteja K-ruokakauppaan. Osallistu tästä!