Ylellisen laadukkaat Häagen-Dazs -jäätelöt

Ylellisen laadukkaat Häagen-Dazs -jäätelöt

Päivitetty 20.3.2018

Häagen-Dazs tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja makuelämyksestä, joka tuo palasen luksusta herkutteluhetkeen. Tutustu kevään ihaniin uutuuksiin, Macadamia Nut Brittleen ja Peanut Butter Crunchiin sekä tietenkin tuttuun klassikkovalikoimaan!

Rapeaa pähkinäkrokanttia vai herkullinen maapähkinävoipyörre?

Häagen-Dazs -uutuuksista löytyy pähkinää moneen makuun, kun herkuttelujäätelöiden valikoimiin saapuvat Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle ja Peanut Butter Crunch. Macadamia Nut Brittlessä herkullinen vaniljajäätelö yhdistyy rapeaan macadamiapähkinäkrokanttiin, ja tarjoaa nautiskelijalle rouskuvia sattumia.

Maapähkinävoin ystävät rakastuvat taatusti Peanut Butter Crunch-makuun, jossa kermaisen maapähkinävoijäätelön kruunaavat paksu maapähkinävoipyörre ja rapeat maapähkinäpalat.

Joko olet maistanut klassikkomakuja?

Uutuuksien lisäksi Häagen-Dazs -valikoima sisältää toki myös nämä tutut suosikit:

VANILLA: Aidon kermajäätelön ja tarkoin valitun vanilja täydellinen yhdistelmä

SALTED CARAMEL: Pehmeä ja kermainen kinuskikermajäätelö, jossa suolaisia kinuskikastikeraitoja ja suolaisia kinuskin palasia

STRAWBERRY CHEESECAKE: Viettelevä mansikkaraitoja ja keksinpaloja sisältävä mansikkajuustokakkujäätelö

COOKIES & CREAM: Täyteläisen vaniljakermajäätelön ja suklaa-keksipalojen yhdistelmä

CHOCOLATE SALTED CARAMEL: täydellinen yhdistelmä suklaajäätelöä, suolaista kinuskikastiketta ja suolaisia kinuskinpalasia

Haegen kuvitus

Tinkimätöntä laatua luonnollisesti

Nautit sitten jäätelösi yhdessä vieraiden kanssa maittavan aterian päätteeksi tai pyjamassa sohvannurkkaan käpertyneenä, parhaan makuelämyksen takaavat parhaat raaka-aineet ja tinkimätön laatu. Häagen-Dazs -jäätelöt valmistetaan yhä samalla rakastavalla tavalla, jolla perustaja Reuben Mattus aloitti jäätelön kauppaamisen New Yorkin Bronxissa 1920-luvulla. Reubenin visio ja intohimo maailman parhaasta jäätelöstä elää tänäkin päivänä, eikä alkuperäisistä laatukriteereistä ole vuosikymmenten saatossa tingitty.

Häagen-Dazs -jäätelöt syntyvät vain neljästä luontaisesta perusraaka-aineesta: kermasta, maidosta, sokerista ja munanvalkuaisesta. Niiden valmistuksessa ei käytetä keinotekoisia väri- ja makuaineita, eikä säilöntä- tai stabilointiaineita. Jäätelön mausta tulee pehmeä ja täyteläinen, sillä valmistuksessa vältetään myös ilman tarpeetonta lisäämistä.