Zircca inkivääri-kookoskeitto

Zircca inkivääri-kookoskeitto

Tutustu Leaderin mieleenpainuvaan uutuustuotteeseen, joka sisältää runsasproteiinista kotisirkkajauhetta sekä upeita thaikeittiön makuja!

Trendikäs uutuus

Ravinnerikas kotisirkkajauhe on päässyt laadukkaan proteiinin roolissa Leaderin mieleenpainuvaan uutuustuotteeseen, Zircca inkivääri-kookoskeittoon. Ympäristöystävällinen kotisirkkajauhe on erittäin proteiinipitoista ja sisältää runsaasti rautaa sekä magnesiumia. Sirkkajauhe on myös hyvä B12-vitamiinin ja kalsiumin lähde.

Yksi täyteläisenmakuinen, raikas thaikeittoannos sisältää 18 sirkkaa, ja gluteenittomasta sekä laktoosittomasta Zircca Sirkkakeittoainespussista riittää kahdelle ruokailijalle lounas tai kevyt ateria. Zircca inkivääri-kookoskeitto on helppo ja nopea valmistaa: sekoita pussin sisältö kylmään veteen, keitä noin viisi minuuttia ja nauti! Tuote on valmistettu Suomessa ja myynnissä K-ruokakaupoissa.

zircca-ravitsemukselliset-hyodyt

AINESOSAT: Ruokosokeri, perunatärkkelys, rasvajauhe (kasviöljy (palmu), glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys (maissi)), kasvikset (paprikarouhe, tomaattirouhe, sipulijauhe), kookosmaitojauhe 8 % (kookosmaito, maltodekstriini (tapioka), maitoproteiini), maltodekstriini (maissi), merisuola, lämpökäsitelty kasvatettu kotisirkkajauhe 6% (Acheta domestica), mausteet (kurkuma, inkivääri 2,2%, valkosipuli, mustapippuri), sitruunamehujauhe, aromit. Annosta kohti on käytetty 18 kotisirkkaa.

Kokeile myös näitä Zircca-tuotteita

Keittoaineksen lisäksi sirkkajauhe löytänyt tiensä myös Suomessa valmistettaviin Zircca proteiinipatukkaan ja Zircca välipalapatukkaan. Proteiinipatukoista on kaksi laadukasta proteiinia sisältävää, herkullista makua: pähkinä sekä marjajogurtti. Laktoosittomat ja lisäaineettomat Zircca välipalapatukat sisältävät maukkaita hedelmiä, pähkinöitä ja kotisirkkajauhetta. Myös niistä löytyy kaksi luonnollista makuvaihtoehtoa, appelsiini-inkamarja sekä matcha-sitruuna. Zircca proteiini- ja välipalapatukat ovat gluteenittomia.

zircca-patukat

zircca-80-prosentissa-maista