K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Koko perheen vappupiknik

Koko perheen vappupiknik

Juhlitaan vappua piknikillä perheen kanssa! Parhaasta piknikkorista löytyy jokaisen juhlijan lempiherkkuja sekä suolaisena että makeana.

K-Ruoka suosittelee vapun 2020 juhlistamista vain oman perheen kesken, hallituksen ohjeita noudattaen. Parhaat vinkit vappuherkkuihin löydät täältä!

Kata piknik sisälle tai ulos

Piknikretki järjestetään perinteisesti luonnon helmaan. Jos sää ei suosi ulkona istuskelua, voi piknikin kattaa myös katetulle terassille. Sadesäällä vappupiknik katetaan sisälle. Kokoa eväskoriin kaikille maistuvia herkkuja: ruokaisat vappusalaatit, jauhelihatortillat sekä tietysti sormet rasvaavat suloisen makeat vappumunkit kuplivan siman kera maistuvat takuulla jokaiselle, naperosta varttuneempaan ylioppilaaseen.

Valmista tarjottavat ajoissa

Suunnittele ja valmista piknikin tarjottavat mahdollisimman pitkälti etukäteen, jotta itse piknikillä voitte kaikki keskittyä rentoutumiseen ja päivästä nautiskeluun. Pakkaa ruoat kannellisiin astioihin tai pakastusrasioihin jo edellisenä päivänä. Varaa mukaan lautasliinoja, puhdistuspyyhkeitä sekä roskapussi.

Jos lähdet piknikille lasten kanssa, mieti miten myös heidät saa viihtymään parhaiten. Katso vinkit vapun juhlintaan lasten kanssa.

Ps. Helpota vappuvalmisteluja tilaamalla ruoat kotiin tai kaupalle valmiiksi kerättynä K-Ruoka-verkkokaupasta.