ROSETIT (noin 14 kpl)
•2 Pirkka kananmunaa
•1 rkl Pirkka sokeria
•ripaus Pirkka suolaa
•1 tl Pirkka vaniljasokeria
•1 ½ dl Pirkka kevytmaitoa
•2 dl Pirkka vehnäjauhoja
Paistamiseen: noin 5 dl Pirkka rypsiöljyä
Pinnalle: tomusokeria
1. Sekoita munien rakenne rikki. Lisää sokeri, mausteet sekä maito. Lisää jauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Kuumenna öljy pienehkössä kattilassa 180-asteiseksi. Käytä apunasi digitaalista lämpömittaria.
3. Kasta rosettirauta ensin kuumaan öljyyn, sitten raudan alapinta taikinaan. Kypsennä rosetit kauniin ruskeiksi. Valuta valmis rosetti talouspaperin päällä.
4. Koristele rosetit tomusokerilla.