Vastuullisuus
Teet hyvää ostamalla suomalaista

Teet hyvää ostamalla suomalaista

Jokainen meistä voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä valintoja suomalaisen työn puolesta. Kun asioit K-kaupoissa ja ostat suomalaisia tuotteita, tuet suomalaista työtä ja tuotantoa.

K-ruokakaupoissa suomalaisuus on arvovalinta. Olemme mukana valtakunnallisessa Ole osa hyvän ketjua -kampanjassa. Me ruokakaupat, tavarantoimittajat, valmistajat ja asiakkaat voimme kaikki yhdessä olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiemme mukaan pieniä tai suuria valintoja suomalaisen työn puolesta.

Ole osa hyvän ketjua

Varmistetaan yhdessä, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa. Valitse ostoskoriisi esimerkiksi Avainlipulla, Hyvää Suomesta, Sirkka-lehti tai Design From Finland -merkillä varustettuja tuotteita.

Jo lähes 140 yritystä on mukana Ole osa hyvän ketjua -kampanjassa. Voimme olla ylpeitä tuotteista ja tuotannosta, joita Suomessa valmistetaan. Katso videot kumppaniemme ja kauppiaiden ajatuksia suomalaisuudesta.

Ole osa hyvän ketjua - Silmusalaatti »

Ole osa hyvän ketjua - Sinituote »

Ole osa hyvän ketjua - Olvi »

Ole osa hyvän ketjua - Juustoportti »

Lotus on osa hyvän ketjua

Suomalaiset Lotus-pehmopaperit valmistetaan Nokian paperitehtaalla. Nyt Lotus-pehmopapereiden kampanjatuotteet saatavilla Keskon myymälöistä - osta työtä Suomeen!

OOHK_Lotus_680x376