Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
K-Supermarket Hyppyri toimittaa ruokaostokset kotiovelle

K-Supermarket Hyppyri toimittaa ruokaostokset kotiovelle

K-Supermarket Hyppyrin erinomaiset valikoimat ja tavallistakin parempi palvelu ovat rantautuneet nyt myös verkkokauppaan. Helpota arkeasi, hemmottele itseäsi ja tilaa ruokaostokset kotoa tai vaikka reissun päältä. Hyppyrillä on verkkokaupan kotiinkuljetuksen lisäksi Tilaa ja nouda -palvelu.

Kotiinkuljetus lähes koko Lahden alueelle

K-Supermarket Hyppyrin toimitusalue on laaja- tilaa ruokaostokset ja kodintarvikkeet K-Supermarket Hyppyristä nyt helposti vaikka heti! Kurkkaa postinumerosi avulla täällä, onko kotisi, mökkisi tai vaikka työpaikkasi toimitusalueella.

Toimitusajat ja -hinnat

K-Supermarket Hyppyrin kotiinkuljetus maksaa 9,90€. Tuotteiden hinnat ja tarjoukset ovat täysin samat verkossa kuin kaupassakin. Voit verkkokaupassakin hyödyntää OmaPlussa-etusi.

Pyhäpäivisin alla mainituissa toimitusajoissa saattaa olla poikkeuksia. Poikkeukset näet aina 4 viikkoa eteenpäin verkkokaupan toimitusajan valinnassa. K-Supermarket Hyppyri toimittaa ruokaostoksia maanantaista perjantaihin.

VerkkokauppaanButton

Valmiit ostokset vaivattomasti noutopisteelle

Kulkeeko koti- tai vaikka mökkimatkasi K-Supermarket Hyppyrin ohi? Voit tehdä myös ruokakauppatilauksesi verkossa ja napata valmiiksi kerätyt sekä pakatut ruokaostokset helposti kaupan lastauslaiturin vierestä. Noutopiste on merkitty selkeästi Tilaa ja nouda -opasteilla.

Tilaa ja nouda -palvelu on 4,90€.

VerkkokauppaanButton