Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
K-Supermarket Tripla toimittaa ruokaostokset kotiovelle 6 päivänä viikossa

K-Supermarket Tripla toimittaa ruokaostokset kotiovelle 6 päivänä viikossa

Helsingin Pasilaan avattiin lokakuussa 2019 upouusi K-Supermarket Tripla, joka palvelee asiakkaita kotioville asti lähes koko Helsingin alueella! Triplalla on verkkokaupan kotiinkuljetuksen lisäksi Tilaa ja nouda -palvelu.

Kotiinkuljetus koko Helsingin niemelle

K-Supermarket Triplan toimitusalue on laaja - tilaa ruokaostokset ja kodintarvikkeet K-Supermarket Triplasta helposti vaikka samalle päivälle!

Katso alla olevalta kartalta tai kurkkaa postinumerosi avulla täällä, onko kotisi tai vaikka työpaikkasi toimitusalueella.

KSM-tripla-toimitusalue

Toimitusajat ja -hinnat

Triplan kotiinkuljetus maksaa Plussa-kortilla 9,90€ (12,90€ ilman Plussa-korttia). Tuotteiden hinnat ja tarjoukset ovat täysin samat verkossa kuin kaupassakin. Voit verkkokaupassakin hyödyntää OmaPlussa-etusi.

Pyhäpäivisin alla mainituissa toimitusajoissa saattaa olla poikkeuksia. Poikkeukset näet aina 4 viikkoa eteenpäin verkkokaupan toimitusajan valinnassa. Tripla toimittaa ruokaostoksia maanantaista lauantaihin.

VerkkokauppaanButton

Palauta pullot ja tölkit kierrätykseen samalla

K-Supermarket Triplalla on Suomessa täysin uusi verkkokaupan lisäpalvelu! Palauta tyhjät pullot ja tölkit toimituspahvilaatikoissa samalla oven avauksella, kun kuljettaja tuo tilauksen kotiovellesi. Kirjoita lisäpalvelun hyödyntämisestä jo ennakkoon tilausvaiheessa Viesti kaupalle -kenttään.

Panttien summa hyvitetään automaattisesti heti seuraavassa tilauksessasi. Pullojen ja tölkkien palauttamisesta veloitetaan 0,80€ maksu per laatikko.

Verkkokauppa-tripla-pullonpalautus

Valmiit ostokset vaivattomasti noutokaapista

Ajatko usein Pasilan ohi? Tee tilaus verkossa ja nappaa valmiiksi kerätyt ja pakatut ruokaostokset helposti noutokaapista.

Noutokaappi sijaitsee Mall of Tripla -kauppakeskuksen parkkihallin P1-tasolla. Noutopiste on merkitty Tilaa ja nouda -opasteilla. Saat ennen noutoaikaa tekstiviestitse koodin, jolla pääset sisään noutopisteen ovesta. Syötä saamasi koodi myös kaappien näytölle ja seuraa näytön ohjeita. Jos tilauksesi on suuri, kannattaa napata ostoskärryt avuksi.

Tilaa ja nouda -palvelu on ilmainen yli 120 euron ostoksiin ja muuten kustantaa Plussa-kortilla 4,90€ (6,90€ ilman Plussa-korttia).

VerkkokauppaanButton