K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Miksi verkkokaupassa on valittava tietty kauppa?

Miksi verkkokaupassa on valittava tietty kauppa?

Tilaamalla ruokaostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta, ostat paikalliselta K-kauppiasyrittäjältä. Tuotteita ei kerätä ja toimiteta sinulle kaukaa keskusvarastolta, vaan lähistölläsi sijaitsevasta kaupasta - siksi pakasteetkin pysyvät jäässä.

Tuotteiden keräilyn kaupan hyllyistä tai tarvittaessa varaston puolelta kenties suoraan saman päivän kuormasta hoitaa kaupan oma henkilökunta tai itse kauppias. Kotiovelle ostokset kuljettaa kaupan oma porukka tai kauppiaan valitsema luotettava, paikallinen kumppani.

Kauppojen toimitusalueet on määritelty postinumeroiden mukaan. Koska jo lähes 500 K-kauppaa palvelee myös verkossa, monilla postinumeroalueilla toimitus on mahdollinen useammasta eri K-kaupasta. Jokainen K-kauppa on erilainen ja siten myös verkkokauppakin: kauppojen valikoimat sekä muun muassa toimitusajat ja toimituspäivät vaihtelevat kaupoittain. Valikoima verkossa ja itse kaupassa paikan päällä on sama: valitsemasi kaupan kaikki ruokatuotteet voit tilata verkosta.

Sinä tiedät parhaiten, mikä kaupoista on juuri sinulle se paras - siksi voit itse kauppahakumme avulla valita sen kaupan, josta toimituksen haluat. Jos haluat kokeilla useampia postinumerollesi toimittavia verkkokauppoja löytääksesi sen sopivimman, sekin onnistuu. Kaupan vaihtaminen on vaivatonta samaisen kauppahaun kautta myös tilanteissa, joissa olet aloittanut tilauksen teon toisen kaupan sivuilla, mutta parempi toimitusaika löytyykin toiselta kaupalta. Ostoskori kulkee mukanasi kaupan vaihdoksesta huolimatta siltä osin, miten kauppojen valikoimissa tuotteita on.

Muista myös näin kevään ja mökkikauden kynnyksellä tarkistaa, toimittaako jokin K-kauppa ostokset jopa suoraan mökillesi tai löytyykö kesänviettopaikkakunnan K-kaupoilta Tilaa ja nouda -palvelu. Kauppahaussa kaupan nimen perässä oleva ikoni kertoo, onko kaupalla kotiintoimitus, noutopalvelu vai molemmat. Täällä katsot ja haet verkkokauppoja postinumerosi, kaupan nimen ja paikkakunnan mukaan.

VerkkokauppaanButton

Jos mielessäsi on muita kysymyksiä tai kaipaat neuvoa tilauksen teossa, vilkaisehan tilausohjeet sekä lista usein kysytyistä kysymyksistä tai ole meihin yhteydessä. Yhteydenottokanavat lisätietoineen löytyvät täältä.