K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Nopea jääkaapin täydennys K-Marketin verkkokaupasta

Nopea jääkaapin täydennys K-Marketin verkkokaupasta

Tilaa ruokaostokset ja kodintarvikkeet nopeallakin aikataululla oman kylän kaupastasi kotiovelle tai nouda valmiina K-Marketilta jopa saman päivän aikana. Wolt-sovelluksella tilattuna ostokset ovat ovella jopa alle tunnissa.

Oman kylän kauppa palvelee myös verkossa

Jo yli 200 K-Marketista on mahdollista tilata ruokaostokset K-Ruoka-sovelluksella tai osoitteessa K-Ruoka.fi/kauppa, sekä jo monella paikkakunnalla ostokset voi tilata Woltin sovelluksella pikana ovelle.

Toimitustavat vaihtelevat kaupoittain - voit joko hakea valmiiksi pakatut ostokset K-Marketilta tai valita kotiinkuljetuksen. Kun tilaat verkkosivujen tai K-Ruoka-sovelluksen kautta, K-Marketin koko valikoima on tilattavissasi verkosta. Katso verkkokaupassa palvelevat K-Marketit kauppahausta ja tilaa ostokset vaikka heti.

VerkkokauppaanButton

Wolt-pikatoimitus jo monilla paikkakunnalla

Kasvava joukko K-Marketeja löytyy myös Woltin sovelluksesta! Woltin sovelluksella voit valita pikatoimituksen, jolloin ostokset ovat ovellasi jopa puolessa tunnissa. Valikoima Woltin sovelluksessa on runsas - jopa tuhansia tuotteita joukossaan suositut Pirkka- ja Pirkka Parhaat -tuotteet.

Kaupungit ja lisätietoa näet täältä.