Verkkokauppa
Valmiit ruokaostokset mökille mukaan K-kaupalta matkan varrelta

Valmiit ruokaostokset mökille mukaan K-kaupalta matkan varrelta

Katso mökkimatkasi varrella sijaitsevat ostosten noutopalvelua tarjoavat kaupat, ja tee ruokaostokset vaivattomasti verkkokaupassa.

K-Ruoka-verkkokauppojen verkosto ylettyy aina Hangosta ja Ahvenanmaalta pohjoisen Nuorgamiin asti. Tähän väliin mahtuu 500 K-Ruoka-verkkokauppaa, jotka palvelevat vuoden ympäri. Mökkipaikkakunnallesi matkatessa osuu varmasti ruokakauppa netissä, jonka ansiosta nautit mökkeilystä entistäkin enemmän.

Katso täältä ostosten noutopalvelua tarjoavat kaupat paikkakunnan, postinumeron tai kaupan nimen avulla. Samalla näet seuravaat vapaat noutoajat.

Noutopalvelu on mökkeilijän suosikki

OStosten valmiiksi keräily, joka myös tutummin noutopalveluna tunnetaan, on paras palvelu mökkeilijälle. Verkkokauppatilauksen voit tehdä kotoa ennen mökille lähtemistä, joten pääset nopeammin perille vain lyhyellä pysähdyksellä kaupan noutopisteellä. Kauppareissut onnistuvat nykyään myös vaikka mökin laiturilta tai veneestä käsin. Samalla ajalla kuin tekisit ostoslistan teetkin jo itse ostokset.

Miten noutopalvelu käytännössä toimii?

Tilauksen voit tehdä ja lähettää sekä verkkosivuilla että K-Ruoka-sovelluksella siihen noutopalvelua tarjoavaan K-Ruoka-verkkokauppaan, josta ostokset haluat hakea.

Valitsemasi kauppa kerää ostokset valmiiksi valittuna toimituspäivänä, ja säilyttää ostokset kylmässä niin pitkään, kunnes saavut ostoksia hakemaan. Myös joku muu henkilö, kuten mökkivieras tai muu perheenjäsen, voi hakea tilaamasi ostokset, mikäli tiedossa on tilausnumero ja tilaajan nimi. Tilausvahvistuksesta löydät ohjeet noutopisteelle, joka sijaitsee kaupan yhteydessä.

Löydät tarkemmat tilausohjeet täältä

VerkkokauppaanButton