Mökkeilijä voi tehdä ruokaostokset nykyään vaikka laiturilta

Mökkeilijä voi tehdä ruokaostokset nykyään vaikka laiturilta

Päivitetty 30.6.2021

”Meillä on loma-asunto Vierumäellä ja kerran huomasin, että naapuriin kannetaan pakettiautosta kassikaupalla ruokaa. Selvisi, että reilun 20 kilometrin päässä oleva K-Citymarket toimittaa ruokaa myös mökkikylään. Meistä tuli kertaheitolla verkkokaupan asiakkaita. Meillä käy usein vieraita mökillä, tilaan silloin aina ruoat suoraan ovelle.” Mari, 47, Helsinki

Mökillä vietetyn ajan maksimointi

Vaikka tähän kesään on mahtunut upeita hellepäiviä, on Suomen kesä lyhyt ja siitä on syytä nauttia täysillä. Viime vuonna ruoan verkkokaupan suosio kasvoi suureksi ja on jäänyt korkealle tasolle. Monet ovat tykästyneet palveluun niin, että myös kesäpaikkakunnalla hyödynnetään kuljetusta tai valmiiden ostosten kyytiin nappaamista.

Mökkeilijän iloksi ruokien ja juomien tilaaminen ei vaadi useiden päivien suunnittelua etukäteen, vaan ostosten keräilyn valmiiksi tai kuljetuksen saa usein pikaisesti - jopa samalle illalle tai huomiseksi aamuksi.

Pakasteet, kalat, parhaat grillilihat, kesävihannekset, marjat ja kodintarvikkeet - kaikki nämä ja kaupan koko muun valikoiman saa myös tilattua verkkokaupan kautta.

Aina Hangosta ja Ahvenanmaalta Nuorgamiin asti

Tähän väliin mahtuu jo 500 K-Ruoka-verkkokauppaa. Mökkipaikkakunnalle matkatessa osuu varmasti ruokakauppa netissä, jota hyödyntämällä pääsee sytyttämään grilliä tai mökkisaunan pesää nopeammin. Monille on tullut myös iloisena yllätyksenä, että omalle kesämökille toimitetaan ostokset ihan perille asti.

Verkkokauppa-brändikuva-tilaa-tanaan

Ostosten valmiiksi keräily eli noutopalvelu on mökkelijän suosikki

Tilauksen voi tehdä ja lähettää sekä verkkosivuilla että K-Ruoka-sovelluksella siihen noutopalvelua tarjoavaan K-Ruoka-verkkokauppaan, josta ostokset haluaa napata kyytiin.

Valitun kaupan henkilökunta kerää ostokset valmiiksi valittuna toimituspäivänä, ja säilyttää ostokset kylmässä niin pitkään, kunnes ostoksia saavutaan hakemaan. Myös joku muu henkilö, kuten mökkivieras tai muu perheenjäsen, voi hakea ostokset, mikäli tiedossa on tilausnumero ja tilaajan nimi. Tilausvahvistuksesta löytyy tarkemmat ohjeet noutopisteelle, joka sijaitsee kaupan yhteydessä.

Löydät tarkemmat tilausohjeet täältä

VerkkokauppaanButton