Verkkokauppa
Tee pääsiäisen ruokaostokset nyt vaivattomasti verkkokaupasta tilaamalla

Tee pääsiäisen ruokaostokset nyt vaivattomasti verkkokaupasta tilaamalla

Mikä olikaan sen helpompaa ruokajuhlan lähestyessä kuin valmiiksi kerätyt ja pakatut ruokaostokset valisemallasi toimitustavalla - joko kaupalta noudettuna tai kotiinkuljetettuna. Tutustu palveluun ja tee tilaus!

K-Ruoka-verkkokauppaan tulee joka kuukausi jo noin 35 000 tilausta, mutta suurimpien ruokajuhlien, kuten pääsiäisen aikaan vieläkin useampi uusi verkkokaupan asiakas ymmärtää ja haluaa kokea ruoan verkkokaupan tuoman helpotuksen ja hyödyn. Verkkokauppatilaus on helppo tehdä kotoa käsin yhdessä koko perheen voimin.

VerkkokauppaanButton

Kumpi toimitusvaihtoehdoista olisi sopivampi?

Valittavissasi on kaksi erilaista toimitustapaa, jotka vaihtelevat kaupoittain. Kotiovellesi tai mahdollisesti jopa mökillesi toimittavan kaupan voit tarkistaa postinumeron avulla helposti täällä.

Tilaa ja nouda -palvelu on kotiinkuljetusta edullisempi vaihtoehto, mutta helpottaa jouluvalmistelujasi paljon. Tee tilaus verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella ja nouda ostokset valitsemanasi päivänä kaupan noutopisteeltä valmiiksi kerättynä ja pakattuna. Noutopalvelua tarjoavat kaupat näet kartalla täällä ja voit hakea kaupan esimerkiksi kaupungin mukaan täällä.

K-ruoka verkkokauppa tilaukse-teko

Jos K-Ruoka-verkkokauppa on sinulle vielä uusi tuttavuus, tutustu tarkemmin palveluun.

Näin varmistat toimitusajan etukäteen

Juhlapyhien alla verkkokaupassa on usein ruuhkaa, joten kannattaa varata toimitusaika hyvissä ajoin etukäteen. Siten varmistat itsellesi juuri sen parhaiten sopivan toimitusajan.

Valitse ensin sinulle sopivin noutokauppa tai kotiinkuljetuskauppa kauppavalinnasta.

1. Lisää ostoskoriisi vaikka ihan muutama tuote, valitse toimitustapa ja toimitusaika sekä lähetä tilaus ajoissa - vaikka jo 4 viikkoa ennen itse toimituspäivää.
2. Muokkaa tilaustasi tilausvahvistuksessa olevan linkin kautta kuinka monta kertaa vaan. Valittu toimitusaika säilyy näin sinulla! Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi.
3. Tee viimeiset muokkaukset tilaukseesi viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana tai toimituspäivän aamuna. Lisätiedot viimeisestä muokkausajankohdasta on tilausvahvistuksessasi.

VerkkokauppaanButton

Kerro kaupalle toiveesi

Verkkokaupan viesti kaupalle -kirjoituskentän avulla voit aina täydentää toiveitasi tarkkasilmäiselle verkkokauppakeräilijälle esimerkiksi kukkien värin, kalan koon tai hedelmien kypsyyden suhteen. Muista käyttää kirjoituskenttä hyödyksesi!

K-ruoka verkkokauppa jääkaappi