K-Ruoka-verkkokauppa Kuopiossa - kotiinkuljetus alkaen 8,90€ ja noutopalvelu alkaen 2,90€

K-Ruoka-verkkokauppa Kuopiossa - kotiinkuljetus alkaen 8,90€ ja noutopalvelu alkaen 2,90€

Kuopion K-ruokakaupat palvelevat myös verkossa. Klikkaa tuotteet helposti ostoskoriin, valitse toimitustapa- ja aika sekä lähetä tilaus.

Kuljetamme ruokaostokset Kuopiossa kotioville

Kuopion molemmat K-Citymarketit toimittavat ruokaostoksia, kodintarvikkeita ja muita käyttötavaratuotteita suoraan kotiovelle. Lisäksi kahdella Kuopion K-Supermarketilla on verkkokauppa.

Asuitpa sitten Kuopion keskustassa, Hitulanlahdessa, Jynkässä, Savilahdessa, Kelloniemessä, Männistössä tai jossain muualla päin Kuopiota, verkkokauppamme palvelee sinua kotiovelle asti. Kuopiossa kotiinkuljetus maksaa alkaen 8,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain - yleisin toimitushinta on Plussa-kortilla 9,90€).

Useista Kuopion K-Marketeista voit myös Woltin sovelluksella tilata ostokset pikatoimituksella ovellesi - jopa alle puolessa tunnissa! Wolt-toimitusten hinta on alkaen 1,90€, ja hintaan vaikuttaa etäisyys K-Marketilta.

verkkokauppa_ikoni_kotiinkuljetus

Nappaa ostokset kaupalta valmiiksi keräiltynä

Kotiinkuljetuksen lisäksi alla luetelluissa Kuopion K-kaupoissa on valittavissa nouto: Teet tilauksen ennakkoon verkossa, ja voit noutaa ostokset valmiina kaupan yhteydessä sijaitsevalta noutopisteeltä.

Kuopion K-kauppojen noutopalvelu on alkaen 2,90€ (hinta vaihtelee kaupoittain ja noutoajoittain).

VerkkokauppaanButton

Tilaa verkkosivuilla tai sovelluksella

Voit tehdä tilauksen verkkosivujen lisäksi myös K-Ruoka-sovelluksella. Voit valita noutoajan tai kotiinkuljetuksen jopa samalle illalle tai heti seuraavalle aamulle.

Katso ohjeet tilaamiseen tästä >>