Ruoan verkkokauppa Lahdessa - kotiinkuljetus, noutopalvelu ja pikatoimitus

Ruoan verkkokauppa Lahdessa - kotiinkuljetus, noutopalvelu ja pikatoimitus

Päivitetty 27.2.2023

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee Lahdessa useissa paikallisten kauppiaiden K-ruokakaupoissa! Voit tilata ostokset kotiovellesi läheltä tai napata ohiajomatkalla valmiiksi pakatut ostoksesi kyytiin kaupan noutopisteeltä.

Kotiinkuljetus suoraan kotiovellesi

Voit tilata ruokaostokset netistä Lahdessa. Tee tilaus K-Ruoka-sovelluksella tai verkkosivuilla ja valitse kotiinkuljetus. Lahdessa ruokaostosten kotiinkuljetus maksaa alkaen 9,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain).

Monista Lahden K-Marketeista voit Woltin sovelluksella tilata ostokset pikatoimituksella ovellesi - jopa alle puolessa tunnissa! K-Marketista woltatessasi kuljetusmaksu on alkaen 1,90€ ja määräytyy matkan mukaan.

verkkokauppa_ikoni_kotiinkuljetus

Nouda ostokset kaupalta valmiiksi keräiltynä

Lahden K-Citymarketeista Paavolassa ja Karismassa sekä monissa K-Supermarketeissa on noutopalvelu. Lahdessa ruokaostosten keräily valmiiksi maksaa alkaen 0€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain ja noutoaikojen välillä).

verkkokauppa ikoni nouto

Tee tilaus verkkosivuilla tai sovelluksella

Voit tehdä verkkokauppatilauksen vaivattomasti verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella. Kokeile nyt ruoan verkkokauppaa ja tilaa ruokaa netistä Lahdessa!

Katso ohjeet tilaamiseen tästä >>

VerkkokauppaanButton