K-Ruoka-verkkokauppa Tampereella - kotiinkuljetus alkaen 3,90€ ja nouto alkaen 2,90€

K-Ruoka-verkkokauppa Tampereella - kotiinkuljetus alkaen 3,90€ ja nouto alkaen 2,90€

Päivitetty 27.2.2023

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee useissa paikallisten K-kauppiaiden ruokakaupoissa Tampereella! Tilaa ruokaostokset kotiovellesi läheltä tai nouda ne näppärästi kaupalta valmiiksi keräiltynä.

Kuljetus suoraan kotiovellesi

Asuitpa sitten Leinolassa, Vehmaisissa, Kaukajärvellä, Tesomalla, Vuoreksessa, Kämmenniemessä tai Tampereen keskustassa, voit tilata ruokaostokset suoraan kotiovellesi. K-Ruoka-verkkokaupasta saat tilattua ruokaostokset kotiovellesi niin Tampereella kuin lähikunnissakin.

Tampereen kaikissa K-Citymarketeissa eli Linnainmaalla, Turtolassa ja Lielahdessa on valittavissa ruokaostokset kotiovelle kauppojen laajoista valikoimista. Lisäksi K-Citymarket Pirkkala toimittaa ostokset laajasti Tampereella ja myös osalle Kangasalan postinumeroista. Tampereella ruokaostosten kotiinkuljetus on alkaen 3,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain ja tomitusajoittain).

K-Citymarketien lisäksi Tampereella voit tilata ruokaostokset netistä ovelle myös keskustan K-Supermarket Ratinasta ja K-Supermarket Kuninkaankulmasta.

Monista Tampereen K-Marketeista voit Woltin sovelluksella tilata ostokset pikatoimituksella ovellesi. K-Marketista woltatessasi kuljetusmaksu on alkaen 1,90€ ja määräytyy matkan mukaan.

verkkokauppa_ikoni_kotiinkuljetus

Ostokset valmiina kyytiin ja aikaa säästyy

Jos liikut Tampereella autolla paikasta toiseen, noutopalvelu voi olla kotiinkuljetusta näppärämpi vaihtoehto sinulle. Voit tehdä tilauksen K-Ruoka-sovelluksella tai verkkosivuilla ja noutaa valmiiksi kerätyt ostokset sinulle sopivana ajankohtana kaupan yhteydessä sijaitsevalta noutopisteeltä - jopa samana iltana. Tampereella noutopalvelun hinta on alkaen 2,90€ (hinnat vaihtelevat kaupoittain ja noutoajan mukaan).

Osuuko joku seuraavista noutopalvelua tarjoavista K-ruokakaupoista sopivasti arkisille ajomatkoillesi?

Katso myös Tampereen ja lähipaikkakuntien K-Marketit, joilta voit myös noutaa ostokset valmiiksi kerättynä ja pakattuna.

verkkokauppa ikoni nouto

Vinkit verkkokaupasta tilaamiseen

Voit tehdä verkkokauppatilauksen helposti K-Ruoka-sovelluksella (iOS ja Android) tai verkkosivuillamme K-Ruoka.fi/kauppa.

Katso ohjeet tilaamiseen tästä.

VerkkokauppaanButton