Verkkokauppa
Mökkiruoat verkkokaupasta - katso Tilaa ja nouda -kaupat kartalla

Mökkiruoat verkkokaupasta - katso Tilaa ja nouda -kaupat kartalla

Tilaa mökkireissun ruoat verkkokaupasta ja kurvaa nopeammin mökille! Tee tilaus etukäteen K-kauppaan mökkimatkan varrelle ja nappaa ostokset mukaan valmiiksi kerättynä. Katso myös kuljettaako jokin K-kauppa ostokset suoraan kesänviettopaikallesi!

1. Valitse sopivin kauppa ja toimitustapa

Haluaisitko napata valmiiksi kerätyt sekä pakatut mökkiruoat matkasi varrelta nopeasti mukaan kyytiin ja aloittaa vapaa-ajan vieton rauhassa ilman kaupassa hoppuilua? Kaikki tilaa ja nouda -kaupat näet kartalla täältä. Voit valita Tilaa ja nouda -kaupan paikkakunnan tai kaupan nimen mukaan.

Kuljettaisiko joku K-kauppa ostokset jopa suoraan kesänviettopaikallesi? Tarkista postinumeron avulla, toimittaako jokin kotiinkuljetuskauppa ostokset mökillesi.

Toimitustavat ovat kauppakohtasia.

VerkkokauppaanButton

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Tee ostoslista verkkosivuilla tai sovelluksella

Lisää mökkisapuskat ja -juomat ostoslistalle! Ostoslistan voi koostaa useampanakin eri päivänä samaan tapaan kuin kauppalistan. Voit myös muokata jo lähetettyä ostoslistaa aina keräilyn aloittamiseen asti. Voit itse valita, saako tuotteet korvata mahdollisen tuotepuutoksen tai lyhyen viimeisen käyttöpäivämäärän varalta.

Voit tehdä tilauksen sekä verkkosivuilla että K-Ruoka-sovelluksella!

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Lähetä tilaus ja vastaanota sopivimpana ajankohtana

Varmista haluamasi toimitus- tai noutoaika lähettämällä tilaus ajoissa - varsinkin juhannuksen aikaan. Keräilijät keräävät ja pakkaavat tuotteet puolestasi sekä toimittavat tuotteet sinulle valitsemasi toimitustavan mukaan sinulle sopivimpana aikana.

Maksa ostokset kortilla vastaanotettaessa tai noutaessa valmiiksi kerättyjä ostoksia. Vuoden 2019 aikana verkkomaksamismahdollisuus on tulossa jokaiseen verkkokauppaan - näissä kaupoissa voit maksaa verkossa jo nyt!

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Nauti kesästä

Aloita nyt huoleton mökkireissu! Herkullisia hetkiä toivottaa K-Ruoka!

verkkokauppa ikoni relaa

VerkkokauppaanButton