Verkkokauppa
Kerro verkkokaupasta kaverille ja ansaitse 5€ Plussa-rahaa

Kerro verkkokaupasta kaverille ja ansaitse 5€ Plussa-rahaa

Oletko jo suositellut ruoan verkkokauppaa tutuillesi ja kertonut, kuinka kätevää verkosta ostaminen on? Erityisesti nyt se kannattaa, sillä suosittelusta saat Plussa-rahaa!

5 euroa sinulle ja ystävällesi

Onko K-Ruoka-verkkokauppa helpottanut sinun arkeasi tai oletko aikeissa tilata ruokaostoksesi verkkokaupasta? Nyt kannattaa vinkata K-Ruoka-verkkokaupasta kaikille tutuille, koska sekä sinä että kaverisi saatte molemmat 5 euroa Plussa-rahaa, kun kaverisi tilaa ensimmäistä kertaa K-Ruoka-verkkokaupasta ja käyttää tilauksen yhteydessä suosittelukoodiasi. Näin voit tienata useita kymmeniä tai miksei jopa satoja euroja Plussa-rahaa! Plussa-rahan voi käyttää myöhemmin maksuvälineenä asioidessasi K-kaupoissa.

Mistä saan koodin ja miten jaan suosittelukoodia?

Henkilökohtaisen suosittelukoodisi löydät täältä. Mikäli et näe koodia, tarkistathan, että olet kirjautunut sisään K-tunnuksella ja syöttänyt Plussa-korttisi numeron tunnuksellesi.

Voit jakaa suosittelukoodiasi niin monelle tutulle kuin haluat. Suosittelulinkin takaa voit jakaa koodiisi suoraan Twitteriin tai sähköpostitse. Voit myös kopioida koodin ja jakaa sen kavereille sekä tutun tutuille esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja WhatsAppissa!

Miten suosittelukoodi käytetään?

Suosittelukoodi syötetään ensimmäisen verkkokauppatilauksen yhteyteen. Suosittelukoodin koodikenttä on tilauslomakkeella kohdassa. Suosittelukoodia ei voi hyödyntää toistaiseksi K-Ruoka-sovelluksella tehtyihin tilauksiin.

Huomioithan, että voit jakaa oman koodin niin monelle kuin haluat, mutta sinä voit käyttää jonkun toisen antaman koodin vain kerran ensimmäisessä tilauksessasi.

Milloin 5 euron Plussa-raha on käytettävissä?

Plussa-raha maksetaan sinun ja suosittelukoodia ensimmäisessä verkkokauppatilauksessaan hyödyntäneen kaverin Plussa-tilille seuraavan kuun Plussa-rahamaksun yhteydessä. Tämän jälkeen Plussa-raha on normaaliin tapaan käytettävissä asioidessasi K-kaupoissa! Suositteluetu on toistaiseksi voimassa.

VerkkokauppaanButton